Art Safari Kids – un program nou de artă pe gustul copiilor

BUCURESTI - 19 aprilie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Organizatorul anual al Pavilionului de Artă București – cel mai mare conglomerat de expoziții de artă din România – ajuns la a 11-a ediție, realizează, în parteneriat cu muzeele de artă din România și internaționale și cu colecționarii privați, ample expoziții retrospective care își propun recuperarea valorilor de patrimoniu.

desen mandale

desen mandale

Art Safari, susținut de Lidl, GLO, Porsche și Garanti BBVA, este specializat în realizarea de pavilioane expoziționale, pentru a-ți petrece timpul liber într-un mod util și plăcut.

Locul în care copiii se descoperă și  lasă deoparte telefoanele și tabletele

70% dintre copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani petrec zilnic cel puțin 3 ore pe dispozitivele online. De asemenea, 48% dintre copii își folosesc gadgeturile timp de 3-5 ore în fiecare zi, conform unui studiu Kaspersky din 2021. Art Safari Kids își propune să încurajeze copiii să interacționeze mai mult cu arta ,  cu stilul personal și să uite puțin de tehnologie.

Programul cuprinde atât ateliere de desen și pictură individuale, cât și cursuri intensive de 10 ședințe, în baza unui abonament, destinate în special școlilor. Prețul unui atelier individual este de 120 lei, iar durata este de 1 oră. Prețul unui abonament de 10 ședințe (curs intensiv) este de 1.000 de lei și include și tur ghidat în Art Safari.

Tururile ghidate în Art Safari sunt incluse în preț pentru abonamentul de 10 ședințe sau pentru grupele complete de 10 cursanți. De asemenea, pentru o grupă de 20 de cursanți, profesorul însoţitor are acces gratuit în Art Safari.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/art-safari-kids-un-program-nou-de-arta-pe-gustul-copiilor