Atelier DESEN MANDALE. O formă minunată de mindfulness care te scoate din vȃltoarea vieţii şi în timpul căreia şi ceezi ceva incredibil de frumos

BUCURESTI - 24 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Inchipuie-ti cum ar arata o seara de vineri dedicata exclusiv tie? In care sa te conectezi la tine, la acea parte care nu se lasa prea usor "dezvelita". Da frau liber imaginatiei si creativitatii tale prin desen mandale . Fara asteptari, fara stres. Doar lasandu-te uimit(a) de creativitatea ta! (pe 15 iulie 2022)

mandala fluture

mandala fluture

 Lasă-te inspirat şi dă-ti voie să fii artist pentru o seară. Materialele vor fi asigurate de noi. Vei lua acasă mandala desenată chiar de tine. 

Ileana Vladut - terapeut holistic

Pictarea mandalelor acționează integral asupra personalității, iar tu devii creatorul tău, varianta ta ideală. Crearea unei mandale în puncte nu este nici grea dar nici uşoară. Tehnica se poate învaţa într-un timp relativ scurt, dar lucrul în sine necesită rabdare şi atenţie la detalii.

Timpul de lucru dedicat pentru DESEN MANDALE  poate fi echivalent cu o frumoasă meditaţie în care, în timp ce laşi culoarea şi frumosul să se aşeze pe pȃnză, practici din plin concentrarea şi liniştirea minţii.

Vino pe 15 iulie 2022, intre orele 18:00 – 21:30, la Centrul Holistic Soma, din Bucuresti, la atelierul de Desen Mandale!

Detalii: https://www.facebook.com/events/641957313516131/641961523515710/

Invăţam să desenăm mandale în puncte şi folosim jocul cu cardurile terapeutice COPE pentru a descătuşa subconştientul și creativitatea într-un mod blȃnd, contemplativ, prin joc si culori acrilice.

Lasă-te inspirat şi dă-ti voie să fii artist pentru o seară. Materialele vor fi asigurate de noi. Vei lua acasă mandala desenată chiar de tine.

Experienţa prealabilă în pictură NU este necesară.

Evenimentul este accesibil pentru adulti si copii (varsta minima de 9 ani).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/atelier-desen-mandale-o-forma-minunata-de-mindfulness-care-te-scoate-din-v-ltoarea-vietii-si-in-timpul-careia-si-ceezi-ceva-incredibil-de-frumos