Ca intre prieteni, astrele vorbesc si sustin apele curate asumate

BUCURESTI - 1 august 2022

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ziua Internationala a Prieteniei ne-a oferit o ocazie speciala pentru a interactiona cu prietenii apropiati, dar si cu cei pe care i-am avut alaturi in diverse perioade ale vietii. Astrele ne mai aduc uneori in peisaj persoane cu care am interactionat, astfel incat sa nu uitam sa apreciem oamenii, indiferent de rolul pe care l-au avut in viata noastra.

parc

parc

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, invatam cum sa avem grija de apele noastre interioare, dar si de cele exterioare. Invatam cum sa le pastram cat mai curate.

Ne-am intalnit sambata cu adulti si copii din Bucuresti, in zona Arena Nationala, continuand astfel integrarea "copilului interior" si a emotiilor personale, pentru a ne recapata energia si bucuria de a trai.

Cu mic, cu mare, cei prezenti in parc, pentru o mica plimbare sau pentru a face miscare , au avut ocazia sa se hidrateze corect.

Au aflat mai multe despre apa si despre impactul astrelor asupra emotiilor. Au exersat o tehnica de respirateie simpla (4-7-8) pentru armonizare, cat si tehnica STOP-ului pentru prezenta, observarea stariilor interioare si mentinerea lor cat mai curate.

Aqua Carpatica ne-a sustinut printr-o  hidratare adecvata, atat a corpului fizic, cat si a starii de bine emotionale.

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/ca-intre-prieteni-astrele-vorbesc-si-sustin-apele-curate-asumate