Credit de 4000 de lei în 30 de minute cu ajutorul unui telefon mobil în Moldova

BUCURESTI - 12 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Utilizatorii care își apreciază timpul și resursele, atunci când apar cheltuieli urgente, apelează la instituțiile de credit. Pentru ca întregul proces să decurgă cât mai repede posibil, merită să alegeți împrumuturile online. Există multe companii care oferă astfel de servicii, așa că este important ca consumatorul să le cunoască pentru a o alege pe cea mai bună.

credit

credit

Un împrumut online poate fi obținut de la o bancă sau o organizație de microfinanțare. În același timp, procedura din bancă nu este complet digitalizată. Pentru a obține banii, va trebui să veniți la sucursală pentru a semna un contract și să prezentați actele necesare, inclusiv un depozit, dacă va fi necesar.

În același timp, în organizațiile de microfinanțare, obținerea unui împrumut este complet online, de la depunerea unei cereri până la primirea de bani pe un card sau portofel electronic. Un bun exemplu de companie care oferă credit online în Moldova este Credit365.

Beneficiile creditelor online

  Procesare rapidă. Procedura este cât se poate de rapidă - aveți nevoie doar de un telefon sau de un computer cu conexiune la internet pentru a solicita un împrumut.
  Mobilitate. Pentru a obține bani, nu este nevoie să mergeți la o sucursală a companiei, un împrumut poate fi emis din orice colț al Moldovei. De asemenea, contractul se semnează online.
  Oferte favorabile. Aveți ocazia să urmăriți toate ofertele existente pe piața de creditare online și să alegeți cele mai bune pentru dvs.
  Pachet minim de documente. Nu este necesar să prezentați o mulțime de documente atunci când solicitați un împrumut, acesta este unul dintre marile avantaje ale aplicării la o IFM. În plus, astfel de companii se concentrează pe un împrumut fără gaj.
  Monitorizarea creditului online. În contul dvs. personal pe site-ul companiei, puteți să vă monitorizați ziua de facturare, să activați o prelungire a împrumutului și să-l achitați online.

Cum să iei un credit bun de 4000 de lei în 30 de minute în Moldova

Luăm în considerare procesarea împrumutului folosind exemplul companiei Credit365. Primul lucru de care aveți nevoie este să accesați site-ul companiei. Apoi, în partea dreaptă a paginii veți vedea un calculator de împrumut, introduceți suma dorită, în cazul nostru este de 4000 lei și termenul dorit. Calculatorul va calcula suma care vă va fi rambursată, dacă sunteți un nou client al Credit 365, atunci veți intra automat sub acțiunea ofertei "primul credit cu 0%". Acum trebuie să vă completați datele personale și metoda de primire a banilor - pe un card bancar sau pe un portofel electronic. După ce ați făcut toate aceste demersuri, un operator va contacta, va verifica detaliile și va trimite cererea pentru examinare. În câteva minute, veți primi un răspuns prin SMS și un cod pentru semnarea online a contractului. Întreaga procedură nu durează mai mult de o jumătate de oră, inclusiv timpul de așteptare pentru transferul de bani.

Pentru a obține un credit online de la Credit7 trebuie:

    - Vârsta dumneavoastră trebuie să fie de cel puțin 18 ani;
    - Trebuie să aveți un buletin de identitate valabil;
    - Trebuie să aveți un număr de telefon valabil;
    - Atunci când aplicați pentru un 

credit 4000

    și alegeți metoda de a primi banii pe un card bancar, acesta trebuie să fie în lei,      emis de oricare dintre băncile din Moldova și pe numele dumneavoastră;
   - Să aveți un istoric de credit pozitiv și, în unele cazuri, un document care să confirme capacitatea dumneavoastră de plată.

Taguri: credit moldova
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/credit-de-4000-de-lei-in-30-de-minute-cu-ajutorul-unui-telefon-mobil-in-moldova