Cum devii un bun meteorolog al emoţiilor. Cer senin şi soare la #apecurateasumate

BUCURESTI - 3 mai 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In cadrul proiectului „Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, ne dorim ca tu sa cunosti cat mai bine apa si sa contribui la pastrarea curateniei ei.

apa

apa

Luna mai ne aduce soare, dar si curcubee colorate, ce apar uneori in urma precipitatiilor.

Ne-am obisnuit deja cu vremea schimbatoare, asa ca meteorologia nu ne mai da asa de multe batai de cap. cu toate acestea, nu vom uita nici in acest an sa celebram apa, acest element important al naturii.

Asadar, dedicam aceasta luna apei, sub diferitele ei forme de agregare si le spunem de pe acum la multi ani meteorologilor, pentru a ne aduce vreme buna!  Echipa # apecurateasumate se va intalni ca de obicei cu copiii si tinerii din zona verde a sectorului 2, Bucuresti, pentru a ne imprieteni cu APA, sub toate formele ei.

Cum să fii un bun meteorolog al emoţiilor?

„Meteorologii de serviciu” prezenti le vor arata cum sa ne infrumusetam emotiile. Cum sa le recunoastem mai usor atunci cand apar in interiorul nostru sau pe chipurile celor cu care interactionam.

Emotiile sunt stari trecatoare. Ele vin si pleaca, sunt schimbatoare precum vremea de la … METEO! Ele isi urmeaza cursul in circuitul naturii exterioare si interioare: solid, lichid, gazos. Cald – rece, rece – cald. Asa cum, pe întreaga planetă, apa este mereu in mișcare și transformare, evaporarea și condensarea, respectiv solidificarea și topirea alternând mereu, tot asa suntem si noi cu emotiile personale!

Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra apele interioare si exterioare cat mai curate!

Evenimentul lunar “APE CURATE ASUMATE” este organizat  de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE ( totceeaceeste .ro).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/cum-devii-un-bun-meteorolog-al-emotiilor-cer-senin-si-soare-la-apecurateasumate