Ion Țiriac a asistat la victoriile de la Argeș Cup ale câștigătoarei și finalistei de la Wimbledon U 14

BUCURESTI - 15 iulie 2022

Comunicat tip General in Sport

Alexia Tatu a câştigat finala la categoria U14 de la Wimbledon , după ce a învins-o pe Andreea Soare, cu scorul de 7-6 (2), 6-4.

ion tiriac

ion tiriac

„Da, într-adevăr o performanță să ai două jucătoare din România în finală la Wimbledon, categoria U 14. Dar am mai avut noi treburi d-astea, Wimbledon, Roland Garros și peste tot. Așa că să nu ne îmbătăm cu apă rece, că, după, juniorii nu au ajuns unde trebuie. Fetele sunt bune, mai mult decât atâta. Foarte meritoriu pentru clubul care a făcut treaba, felicitări pentru toți. Însă de acum încolo e importanat cine poate să le ia în mână. Sau antrenorii care le-au adus până aici să înțelegă ce înseamnă tenisul în ziua de azi, care nu are absolut nicio legătură cu Țiriac, Năstase sau cu tenisul nici măcar de acum 20 de ani. A devenit un fel de ping pong în care fizicul este primordial, iar fizicul se face acuma. Dacă nu la 14, 15 ani îți faci fizicul nu-l mai ai niciodată. M-aș bucura tare mult să mai văd încă un Grand Slem la un român sau româncă”, a declarat Ion Țiriac 

Atât Alexia Tatu, cât și Andreea Soare s-au calificat în sferturile de finală ale turneului Argeș Cup Dr. Oetker. Cele două sportive concurează alături de aproximativ 80 de jucători la cea de a VIII-a ediție a competiției Argeș Cup Dr. Oetker.

Alatura-te grupului public Așii Tenisului Românesc, ca sa fii la curent cu cele mai importante stiri din TENIS . Inscrie-te gratuit, fa o postare cu textul " Arges Cup " si bucura-te de stirile inedite!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/ion-iriac-a-asistat-la-victoriile-de-la-arges-cup-ale-castigatoarei-si-finalistei-de-la-wimbledon-u-14