Sămȃnţa #focustogreenecolife are nevoie de apă pentru a prinde viaţă

BUCURESTI - 19 iulie 2022

Comunicat tip General in Social

Desi este vacanta, tineri si copii au fost dornici sa invete mai multe despre tainele naturii.

gradina bunicii

gradina bunicii

Ne-am dat intalnire cu ei la Grădina Botanică din București, pentru a afla povestea si viata semintei. Am aflat impreuna amanunte despre felul in care apa si soarele dau viata tiparului adormit al florii din interiorul semintei.

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica , prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne-a acompaniat in lumea minunată a plantelor.

Ne-am plimbat impreuna prin „Gradina Bunicii”, amintindu-ne de emotiile pozitive ce ne-au insotit copilaria, in timpul vacantelor petrecute la bunici.

La sfarsit de aventura si noi oamenii, ca si florile, aflam ce fel de samanta suntem. Fie ca esti o floare a soarelui sau o floare de hartie, petalele si emotiile tale frumos colorate farmeca privirile celor din jur.

Samanta are nevoie de apa pentru a prinde viata. Noi ne-am hidratat cu apa oferita de Aqua Carpatica si cu informatii primite direct in natura, care se doresc a fi “ seminte bune” sadite in mintea tinerilor, pentru a fi responsabili fata de plante si de mediul inconjurator .

Ne dorim ca si tu să fii informat, astfel incat să devii constient de importanta atitudinii personale fată de mediul in care traiesti.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE ( totceeaceeste .ro).


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/sam-nta-focustogreenecolife-are-nevoie-de-apa-pentru-a-prinde-viata