Taina verde si expresiile apei. Saptamana verde pentru copii, arbori si flori #focustogreenecolife

BUCURESTI - 26 aprilie 2023

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Astazi, 26 aprilie, impreuna cu elevii claselor a VI-a, am discutat despre relatia noastra cu arborii si plantele, dar si despre lumea invizibila si vindecatoare a acestora

SAPTAMANA VERDE

SAPTAMANA VERDE

Interconectarea cu florile si copacii este mereu un prilej de a ne reincarca cu energie, de a ne schimba starea emotionala in una mai buna. De a fi mai sanatosi, pe toate planurile.

Fiecarui nativ ii corespunde un arbore si o floare, conform horoscopului arboricol si a celui floral.

Am descoperit impreuna taina verde, care ne sunt aliatii nostri personali din natura si le-am identificat calitatile, prin desen, joc si informare.

Gaseste si tu arborele si floarea personala! https://totceeaceeste.ro/horoscopul-arboricol-si-floral-perioade-si-caracteristici-definitorii/

In spatele culorilor personale ... suntem cu totii aceeasi lumina! Energie si vitalitate!

Când Mama-Pământ ne trimite un mesaj

Schimbările climatice, modificările făcute de om în natură, precum și infracțiunile care perturbă biodiversitatea, cum ar fi defrișările, schimbarea modului în care sunt utilizate terenurile, creșterea comerțului ilegal cu animale sălbatice, pot duce indirect la transmiterea bolilor infecțioase.

Ecosistemele susțin toată viața pe Pământ. Cu cât ecosistemele sunt mai sănătoase, cu atât este mai sănătoasă planeta și oamenii săi.

Ne dorim ca si tu sa fii educat si informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediu.

Evenimentul “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica , este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/happy-lotus/taina-verde-si-expresiile-apei-saptamana-verde-pentru-copii-arbori-si-flori-focustogreenecolife