Ateliere de dans - Happy Minds

Locul desfasurarii: Centrul vocational Happy Minds

Organizator: Happy Minds Consulting SRL

Ateliere de dans - Happy Minds

"Dansul este un poem in care fiecare miscare este un cuvant!" Asa este si pentru noi!

 

Atelierele de dans dau ocazia fiecarui copil sa se exprime spontan si autentic, folosind muzica si miscarea, pentru a-si imbunatati mobilitatea, sincronizarea cu ceilalti si increderea in sine.

Pentru ca fiecare varsta are nevoile si instrumentele ei de comunicare, atelierul de dans da copilului ocazia de a experimenta ritmuri si tehnici diferite, fiind prezente elemente de dans sportiv, dans modern, street dance, dansuri latino.

Ne vom intalni in fiecare luni! Cu cei mici (4-7 ani) de la ora 16.00 iar cu cei mai marisori ( 8-12 ani) de la ora 17.00.

Vrei sa iti dezvolti relatia parinte-copil? Acum o poti face si prin dans! In fiecare sambata organizam atelierele de Art Terapie prin dans pentru parinti si copii , incepand cu ora 11.00!

Abonamentul pentru copii este de 150 lei/luna.

Sedinta de Art Terapie pentru copii si parinti prin dans este 100 lei/ sedinta sau 400 lei/luna!

 

Despre Happy Minds

Centrul Vocational Happy Minds este un spatiu privilegiat, flexibil, cu o dinamica proprie, in care copiii beneficiaza de programe complexe de Holiday School, de ateliere de creativitate, de Weekend School si Scoala de limbi straine, de After-School, de ateliere de dezvoltare vocationala, de tabere, petreceri si excursii pentru copii. Mai multe detalii despre noi gasiti atat pe site-ul www.happyminds.ro cat si pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/happymindsro sau de Twitter - https://twitter.com/HappyMindsRo

 

Contact

Email: contact@happyminds.ro

Telefon: 0726 666 266 sau 0722 414 970

Adresa: Strada Gladiolelor, nr 17, sector 4, Bucuresti.

Confirmare pana la data: 3 decembrie 2012

Participare: Taxa de participare