PARENTING SCHOOL - HAPPY MINDS

Locul desfasurarii: Centrul vocational Happy Minds

Organizator: SC Happy Minds Consulting SRL

PARENTING SCHOOL - HAPPY MINDS

Ai copii cu care iti doresti o relatie matura si asumata ? Esti parinte? Iti doresti sa devii? Stii ce fel de parinte esti? Iti doresti sa fii un parinte mai informat, de ajutor copilul tau? Iti doresti o relatie confortabila si responsabila parinte-copil? Daca ai raspuns macar la o intrebare " DA!" atunci trebuie sa ne intalnim!

Te invitam la editia a doua " PARENTING SCHOOL - HAPPY MINDS "

Sectiunea I - Workshop cu tema "Relatia parinte-copil din perspectiva democratica" Cand?   10 Noiembrie 2012 Unde?   Centrul vocational Happy Minds, Str Gladiolelor nr 17, sector 4, Zona Unirii Cost:     200 lei. Inscrierea este valida prin plata unui avans de 25% la sediul nostru sau in contul bancii Transilvania RO 67BTRL0440122I 30101XX, Sucursala Obor Schimbarile valorilor culturale determina o noua traditie in cresterea copiilor, bazata pe recunoasterea egalitatii sociale dintre parinte si copil si pe respectul reciproc.

"Incercarea de a impune vointa cuiva asupra copilului , violeaza respectul pentru el  si il face si mai rebel in timp ce permisivitatea si indulgenta violeaza respectul pentru noi si produce copii tiranici si anarhie in casele noastre. "                                                 Rudolf Dreikurs

Veti afla:

  - Ce trebuie sa stie parintii ca pot sa faca si ce nu trebuie sa faca in relatia cu copiii, in mod special in momentele de conflict si dezordine.

  - Generalitati teoretice si informatie practica atat despre metode efective cat si despre psihologia copilului. Parintii trebuie sa stie cum sa-si motiveze copiii sa coopereze, sa functioneze, sa respecte ordinea si sa-si asume partea lor de responsabilitate. Aceasta nevoie de a intelege motivatia copilului este una din conditiile de baza pentru o noua abordare a copilului.

Studiile de caz si dezbaterile pe acesta tema vor fi sustinute de psiholog clinician Yolanda Cretescu.

 

Despre Happy Minds

Centrul Vocational Happy Minds este un spatiu privilegiat, flexibil, cu o dinamica proprie, in care copiii beneficiaza de programe complexe de Holiday School, de ateliere de creativitate, de Weekend School si Scoala de limbi straine, de After-School, de ateliere de dezvoltare vocationala, de tabere, petreceri si excursii pentru copii. Mai multe detalii despre noi gasiti atat pe site-ul www.happyminds.ro cat si pe pagina de Facebook - https://www.facebook.com/happymindsro

Confirmare pana la data: 10 noiembrie 2012

Participare: Taxa de participare