Harap-Alb    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Harap-Alb

 • Harap-Alb. De-aş fi …Harap Alb

  Harap-Alb

  Bucuresti - 13 March 2009

  Comunicat de TVR Media S.R.L.

  ... Harap Alb de Ion Creangă, este transformat de Ion Popescu Gopo (scenariul şi regia) într-o fantezie umoristică, într-o parodie a filmelor de aventuri. Pelicula care surprinde şi azi prin modernism este ...     comunicatul de presa

 • Harap-Alb. Draga mea pentru copii

  Harap-Alb

  Bucuresti - 17 May 2011

  Comunicat de Burda Romania

  ... Harap-Alb. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: spectacol , burda romania , draga mea pentru copii , harap-alb

  Vezi toate comunicatele de presa despre Harap-Alb

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Harap-Alb.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Harap-Alb. Informatiile despre Harap-Alb cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Harap-Alb, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Harap-Alb, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.