Daniel Lazar Mobile App pentru iPhone, iPad, iPod si Android

BUCURESTI - 7 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, IT&C, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Daniel Lazar este la zi cu tehnologia si lanseaza propria aplicatie pentru smartphone-uri.

Daniel Lazar Mobile App

Daniel Lazar Mobile App

Daniel Lazar, una dintre cele mai bune voci din Industria Muzicala Romaneasca lanseaza o aplicatie pentru telefoanele mobile dar si alte device-uri ce folosesc sistemele de operare Android sau iOS. Daniel Lazar Mobile App poate fi descarcata de astazi gratuit de pe Android Market sau de pe iTunes Apple Store daca vorbim despre iPhone, iPad sau iPod.

Prin intermediul acestei aplicatii, utilizatorii vor putea sa interactioneze mult mai usor cu artistul iar fanii vor fi mult mai aproape de interpretul lor favorit, avand acces direct, totodata, la agenda de concerte si evenimente.

Playerul audio integrat dar si cel video au deja atasate cate un playlist ce cuprinde cele mai cunoscute piese ale lui Daniel. Foarte multe single-uri noi vor fi lansate in premiera prin intermediu acestei aplicatii mobile. Cele mai noi stiri sunt preluate automat in flux rss, asa ca esti la curent cu toate noutatile, iar, daca vrei sa le trimiti prietenilor, poti face aceasta foarte usor fiindca Daniel Lazar Mobile App ofera posibilitatea de "share" catre facebook sau twitter.

Mai multe informatii vor fi adaugate pe site-ul oficial al artistului: http://www.lazardaniel.ro/ dar si pe pagina de facebook: http://www.facebook.com/lazardaniel.ro.

Productie si Development: PrManagement.Ro sub o licenta de development Reverbnation

Daniel Lazar Mobile App @ Android: https://market.android.com/details?id=com.reverbnation.artistapp.i53687

Daniel Lazar Mobile App @ iTunes (pentru iPhone, iPad si iPod): http://itunes.apple.com/app/id476621799

Despre Hard Media Advertising

Cu o vechime de 4 ani pe piata de media si publicitate, Hard Media Advertising si-a extins portofoliu de servicii si in domeniul de pr si reprezentare media incepand cu ianuarie 2010 cand a lansat un nou label si anume PrManagement.Ro. In mai putin de un an, PrManagement.Ro a adaugat la portofoliu foarte multe campanii pentru nume din Industria Muzicala si a preluat reprezentarea media pentru multe companii din diverse domenii de activitate. Mai multe informatii vor fi afisate in curand pe site-ul oficial al labelului: PrManagement.Ro.