Fusion Live Nights cu Daniel Lazar la Rodizio | Social Music Club Bucuresti

BUCURESTI - 2 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

Incepand cu 3 noiembrie, in fiecare joi, de la orele 20.30, La Rodizio | Social Music Club, Daniel Lazar alaturi de colegi din trupa sa dar si de alti prieteni invitati in concert prezinta Fusion Live Nights, seri linistite cu multa muzica buna dar mai ales live.

Fusion Live Nights @ Rodizio | Social Music Club

Fusion Live Nights @ Rodizio | Social Music Club

De la partituri de jazz pana la funk si de la soul pana la jam session-uri cu vioara sunt foarte multe momente care se pregatesc si vor fi prezentate in fiecare joi, complexitatea armonica si melodica a desfasurarilor scenice neputand fi cuprinsa in cuvinte.Fussion Live Nights inseamna practic transpunerea pentru publicul larg a unui concept de show exclusivist destinat sectorului corporate in care eleganta si rafinamentul pe care le gasim in jazz, soul, blues, muzica clasica si nu numai se intalnesc pe aceeiasi scena cu inclinatia de multe ori obsesiva a lui Daniel si a oamenilor din trupa lui de a se exprima si a vorbi cu publicul prin intermediul instrumentelor. Si pentru ca mixul sa fie in afara obisnuitului se pune langa percutii, tobe, bass, pian sau chitara ... o vioara, pentru un jam session realmente extraordinar ca si prezentare. Concertele Fusion Live Nights sunt programate din 3 noiembrie, in fiecare joi, la Rodizio | Social Music Club, incepand cu orele 20.30. Intrarea este libera.Rezervarile se fac in limita locurilor disponibile la unul dintre telefoanele 0745.322.862 sau 0755.041.480 dar si pe adresa de email office@rodizio.ro.Mai multe detalii si informatii vor fi afisate pe site-ul oficial al artistului (www.lazardaniel.ro) dar si pe pagina oficiala de facebook (www.facebook.com/lazardaniel.ro).

Despre Hard Media Advertising

Cu o vechime de 4 ani pe piata de media si publicitate, Hard Media Advertising si-a extins portofoliu de servicii si in domeniul de pr si reprezentare media incepand cu ianuarie 2010 cand a lansat un nou label si anume PrManagement.Ro. In mai putin de un an, PrManagement.Ro a adaugat la portofoliu foarte multe campanii pentru nume din Industria Muzicala si a preluat reprezentarea media pentru multe companii din diverse domenii de activitate. Mai multe informatii vor fi afisate in curand pe site-ul oficial al labelului: PrManagement.Ro.