Jazz in Bucuresti cu Jean Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu, Lolica Iliescu

Locul desfasurarii: Taverna Viilor Jazz Live Music Club

Organizator: Taverna Viilor

Jazz in Bucuresti cu Jean Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu, Lolica Iliescu

Dupa realul succes ce l-a avut concertul din 15 februarie, dupa acea seara intr-adevar deosebita cu Flavius Teodosiu, Jean Stoian, Tudor Parghel si Stefano Priori chiar era pacat sa nu existe un nou episod mai ales ca dupa acea noapte foarte multi ne-au intrebat cand va exista continuarea.

Si iata ca se intampla o noua seara a unui fenomen pe care l-am numit simplu "Jazz in Bucuresti. De data aceasta pe 12 martie 2009, de data aceasta cu mai multi artisti mari si numim aici: Jean (Giani) Stoian, Tudor Parghel, Ciprian Parghel, Alin Constantiniu si Lolica Iliescu. Ramane in picioare ora 20.00 ca si ora de adunare si locul: Taverna Viilor Jazz Live Music Club.

Se va canta mult si se va canta mai ales bine. De la Beebop (Charlie Parker, Dizzie Gillespie) pana la caffe concert, muzica rusa, ungureasca, frantuzeasca si chiar romaneasca intr-un stil bineinteles personal cei cinci mari intrumentisti romani vor face o incursiune muzicala de exceptie ce va avea un singur scop: sa dovedeasca teoria ca si instrumentele pot vorbi. Le-a iesit de multe ori inainte fiecaruia dintre ei, o sa le iasa si in seara de 12 martie.

0740 TAVERNA (0748 283 762), 0729 967 771

Participare: Intrare libera