(Radio Release) Daniel Lazar - Have Yourself A Merry Little Christmas

BUCURESTI - 20 decembrie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Daniel Lazar, una dintre cele mai bune voci din Industria Muzicala Romaneasca a inregistrat in saptamana care abia s-a incheiat Have Yourself A Merry Little Christmas. Propunand o interpretare remarcabila dar mai ales personala, asa cum ne-a obisnuit, si avand in fata o partitura deloc usoara, Daniel propune propria abordare a piesei, intrand astfel intr-o lista impresionanta, prin sonoritate, de nume ce au in repertoriu aceast track.

Daniel Lazar

Daniel Lazar

In '44, Judy Garland canta pentru prima oara Have Yourself A Merry Little Christmas in musical-ul Meet Me in Saint Louis, pentru ca, ceva mai tarziu, in '57 Frank Sinatra sa definitiveze textul piesei si sa introduca pe albumul A jolly Christmas versiunea pe care cu totii o cunoastem astazi. De atunci au mai interpretat memorabil aceasta - Ella Fitzgerald in '60, Bing Crosby in '62, Andy Williams in '65, Barbra Streisand in '67, Luther Vandross in '95, Christina Aguilera in 2000, Brian McKnight in 2002, Whitney Houston in 2003, Katie Melua in 2006, Babyface in 2008 ... si lista poate continua.

Ai zice ca s-a spus tot in interpretarea Have Yourself A Merry Little Christmas insa Daniel Lazar dovedeste contrariul si aduce un nou suflu interpretativ. Este cel mai frumos cadou pe care artistul il face fanilor si tuturor celor ce il cunosc, mai ales ca foarte multa lume astepta de la el inregistrari de studio, nu numai din concerte.

Pentru 2011, Daniel promite un album complet impreuna cu trupa sa, Daniel Lazar Band, o echipa de intrumentisti si artisti exceptionali, alaturi de care Daniel canta de cativa ani buni, formand una dintre cele mai solicitate trupe live pentru petreceri corporate, petreceri private si alte evenimente ale companiilor.

Download Mapa de Presa (Acoustic Version MP3, Radio Version MP3, Credits, Lyrics): http://dl.transfer.ro/transfer_ro-20dec-d5f792d6cdf92.zip

Radio Version

Download: http://soundcloud.com/prmanagement/daniel-lazar-have-yourself-a-merry-little-christmas-radio-version/download

You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=YG4serbFY-w

Acoustic Version

Download: http://soundcloud.com/prmanagement/daniel-lazar-have-yourself-a-merry-little-christmas-acoustic-version/download

You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=3SESYJOF7l4

 

Management Contact

Telefon: +40 723 252 612

Email: contact@lazardaniel.ro

Web: www.lazardaniel.ro

Corporate: marketing.lazardaniel.ro

Youtube: www.youtube.com/lazardanielband

Despre Hard Media Advertising

Cu o vechime de 4 ani pe piata de media si publicitate, Hard Media Advertising si-a extins portofoliu de servicii si in domeniul de pr si reprezentare media incepand cu ianuarie 2010 cand a lansat un nou label si anume PrManagement.Ro. In mai putin de un an, PrManagement.Ro a adaugat la portofoliu foarte multe campanii pentru nume din Industria Muzicala si a preluat reprezentarea media pentru multe companii din diverse domenii de activitate. Mai multe informatii vor fi afisate in curand pe site-ul oficial al labelului: PrManagement.Ro.