Conferinta “Innovate. Lead. Transform – How to boost organizational performance and engagement” – Cluj, 22 mai 2019 – Hotel Platinia

Cluj - Napoca - 15 mai 2019

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Industrie, HR

Hart Consulting, in colaborare cu Corporate Office Solutions (COS) organizeaza conferinta “Innovate. Lead. Transform.”, pe 22 mai 2019 la Hotel Platinia, in Cluj.

Conferinta propune solutii pentru cresterea performantei si a angajamentului organizational.

Banner Conferinta

Banner Conferinta "Innovate. Lead. Transform."

Zsolt Feher, Managing Director la Hogan Assessment Systems va vorbi despre ce competente universale trebuie sa aiba angajat de succes, mai ales la debutul carierei, si ce impact au acestea in peformanta.

Madalina Balan, Managing Partner la Hart Consulting va vorbi despre cum personalitatea liderilor prezice succesul organizatiilor.

Tamas Kovacs, Regional Sales Director la Steelcase va vorbi despre factorii care cre eaza un mediu de lucru favorizant pentru performanta si angajament.

Va urma un panel de discutii legat de temele de mai sus, in care sunt invitati Oana Preda, Head of Customer Experience si Alina Robescu, Head of HR Business Partners la UniCredit Bank precum si Christophe Weller, CEO & Founder al Corporate Office Solutions (COS), Tamas Kovacs, Regional Sales Director pentru Steelcase si Zsolt Feher, Managing Director pentru Europa la Hogan Assessment Systems.

Conferinta se va incheia cu un pranz si o degustare de vinuri.

Accesul la eveniment este valabil doar pe baza de invitatie.

Site: http://www.hart.ro/

Adresa de email: consulting@hart.ro

Telefon: 021 310 54 57/59

Despre Hart Consulting

Despre HART

Din 2006, transformam potentialul din organizatii in succes, prin dezvoltarea oamenilor si cresterea liderilor, la orice nivel, pentru a contribui impreuna la comunitatea din care facem parte. Impartasim acelasi crez ca fondatorii Hogan Assessments acum aproape 3 decenii: stiinta personalitatii este un pilon critic pentru predictia si cresterea performantei organizatiilor.

Suntem o companie de consultanta axata pe diagnoza si accelerarea performantei la nivel individual si organizational. Pentru a obtine intotdeauna cele mai bune rezultate, acordam o atentie deosebita intelegerii in profunzime a nevoilor fiecaruia dintre partenerii nostri. Ne adaptam de fiecare data solutiile prin oferirea unor servicii personalizate.

Echipa noastra este formata din profesionisti specializati in psihologie si comportament organizational, cu o experienta de peste 12 ani in talent management, assessment si leadership development.