Harta Pescar punctează locuri de vacanță în Delta Dunării

BUCURESTI - 10 iulie 2013

Comunicat tip General in Sport, Turism, Internet

Live site

- Pensiuni pentru concediu in Delta Dunării
- Locuri de pescuit
- Harta Deltei pentru pasionatii de apa, natura si pescuit


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
N
Harta Delta Dunarii

Harta Delta Dunarii

La pensiune ai putut ajunge doar pe apă. Este dimineață, se aude croncănit de păsări de baltă, iar soarele se pregătește să iasă timid dintre sălcii. Un trunchi de copac bătrân încă mai ține legată o lotcă pescărească, iar lângă aceasta o egretă își urmărește interesată prada. O primă adiere de vânt te înviorează și îți aduce miros de apă dulce... Cam așa încep diminețile în Delta Dunării, un ținut românesc în care apele dau frâu liber viselor și amintirilor. 

Dacă te gândești la un concediu în Delta Dunării, rețeaua de localizare Harta Pescar (www.hartapescar.ro) ți-a pregătit o colecție de locuri în care să te poți bucura alături de familie sau de prieteni. Fie că este vorba de hoteluri, pensiuni sau de locuri de pescuit, locațiile Harta Pescar sunt punctate cu pin-uri sugestive direct pe harta Google a României și iți oferă astfel cel mai simplu mod de localizare al unei vacanțe în Deltă.

Prețurile unei vacanțe în Delta Dunării

O vacanță reușită în Delta Dunării începe întotdeauna cu selectarea atentă a facilității de cazare. Opțiunile sunt multiple, pornind de la hoteluri de lux, pentru cei cu bugete mai mari, până la posibilitatea de cazare în casele localnicilor sau la cort, pentru cei care preferă variante mai ieftine sau care pur și simplu își doresc să evadeze în inima naturii. Cele mai apreciate rămân pensiunile rustice, construite în stil tradițional lipovean, cu acoperiș din stuf și gazde primitoare. Dacă intenționezi să pescuiești, pe www.hartapescar.ro găsești peste 150 de zone de pescuit în funcție de care poți alege destinația.

Conform unui studiu realizat de Harta Pescar pentru Deltă, prețurile unei camere duble pentru o noapte cu demipensiune sunt între 180 - 350 RON pentru 4 stele/margarete și între 120 - 200 RON pentru 3 stele/margarete. Cele mai ieftine facilități de cazare se opresc în jurul a 50 RON pe noapte, fără masă. La calcularea bugetului trebuie avut în vedere că prețurile unei mese în Deltă sunt cu 10-20% mai mari decât prețul obișnuit oferit de restaurantele din tară.

5 sfaturi pentru un concediu în Delta Dunării:

- Dacă intenționezi să pescuiești, fă-ți permis de pescuit! Permisul de pescuit se poate face în  Tulcea, la sediul ARBDD

- Locația pe hartă o puteți gasi pe site-ul www.hartapescar.ro.

- Cumpără o soluție anti-țânțari. Se găsesc în farmacii sau la benzinării. Dacă nu înnoptati la cort, țânțarii nu sunt mulți, însă dimineața și seara este bine să fiți prevăzători în eventualitatea apariției lor.

- Incearcă peștele gătit de localnici. Sunt primitori și dacă îi rugați, vă pot prepara borș de pește sau alte rețete locale extrem de gustoase.

- Pregatește aparatul foto cu memorie suficientă. Fotografiile cele mai frumoase vor ieși dimineața sau seara, când soarele luminează din lateral vegetația, fauna sau siluetele oamenilor.

- Dacă Delta Dunării îți oferă liniște pentru recreere, gândește-te că si ea are nevoie de liniște pentru recreere. Așadar, protejează natura!  

Harta Pescar pentru furnizorii de servicii

Site-ul Harta Pescar și conceptul „Rețeaua de localizare” au fost lansate pe 18 martie 2013 pentru a oferi celor pasionați de apă, natură și pescuit cel mai simplu mod de căutare al punctelor de interes pe harta Google.

Accesul este gratuit atât pentru cei interesați, dar și pentru proprietarii de hoteluri, pensiuni, restaurante, magazine de pescuit, centre de închiriere ambarcațiuni etc.

Furnizorii de servicii pot introduce locațiile lor pe hartă, iar pentru asta este suficient să creeze un cont în pagina principală, iar apoi să utilizeze formularul „Adauga locatie” din partea de sus a paginii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hartapescar/harta-pescar-puncteaza-locuri-de-vacan-a-in-delta-dunarii