Hartie comerciala

Definitie Hartie comerciala

Bilet la ordin andosat in alb, emis de catre unitatile economice mari. Acesta se plateste pe baza scontului si este negociat pe scara larga pe piata monetara americana. De asemenea, exista si o piata a euro-hartiilor comerciale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Hartie comerciala? Propune definitie

Poze Hartie comerciala

 • Negocierea comerciala

  Poza: Negocierea comerciala

 • Negocierea Comerciala by Evolutiv

  Poza: Negocierea Comerciala by Evolutiv

 • Misiune Comerciala a Taiwanului la Bucuresti

  Poza: Misiune Comerciala a Taiwanului la Bucuresti

 • Conferinta Internationala privind Medierea

  Poza: Competitie Internationala de Mediere Comerciala

 • Vezi toate pozele despre Hartie comerciala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Hartie comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Hartie comerciala. Definitiile termenilor despre Hartie comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Hartie comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Hartie comerciala.