Aparatele de aer conditionat si dozatoarele de apa au fost la mare cautare in luna Iulie

BUCURESTI - 13 august 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Promotiiactive.ro este un portal online care indexeaza toate ofertele promotionale ale magazinelor de specialitate din domeniul electronic, electrocasnic sau IT. Altex, Azerty.ro, Domo, evoMag.ro, Flanco, Germanos, Internity, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, Media Galaxy, real- Hypermarket, Sony Center, TechnoMarket sunt prezenti pe acest portal cu promotii ale diferitelor categorii de produse. Acestora li se adauga si BauMax, Bricostore, Carrefour, Cora, Dedeman, Hornbach, OBI si Praktiker, ale caror informatii despre ofertele lor promotionale sunt incluse in rapoartele realizate de promotiiactive.ro.

In urma acestor indexari, pe langa faptul ca potentialii cumparatori pot gasi cu un simplu click cel mai potrivit produs aflat la promotie, retailerii pot primi un feed-back detaliat cu privire la interesul manisfestat de vizitatori fata de produsele indexat pe www.promotiiactive.ro in urma consultarii unui raport lunar. Acest raport prezinta informatii legate de interesul manifestat de vizitatori fata de un anumit retailer, numarul de accesari pe un anumit produs cat si cele mai cautate branduri.
Raportul promotiiactive.ro ne informeaza ca 20.700 de vizualizari de produse au fost inregistrate in decursul lunii iulie. Primii trei retaileri cu cele mai multe vizualizari sunt Domo, Altex si Flanco. Retailerii cu cele mai multe promotii sunt Domo, Altex si Media Galaxy. Pentru categoria Broun Goods, DOMO, Altex si Germanos sunt in fruntea retailerilor, iar pentru categoria White Goods ii regasim in top 3 pe DOMO, Altex si Carrefour.
Cel mai accesat produs in aceasta luna de vara a fost Pachetul din catalogul real,-Hypermarket: Aer Conditionat Samsung si Ventilator de birou Alaska la pretul de 899 RON. In Top 10 cele mai vizualizate produse, pe langa pachetul mentionat mai sus, gasim Combina frigorifica Bosch – Altex, Telefon mobil Comote Cute – Internity, Radio USB SAL – Altex, TV Plasma LG – Flanco, MP4 Player Freeman Holiday – Altex, Dozator apa Westwood – DOMO, Frigider cu 2 usi Electrolux – Media Galaxy, Aer conditionat Americool – Altex, Sistem de navigatie Smailo HD – DOMO.
Cele mai cautate categorii de produse in luna iulie sunt televizoarele, calculatoarele si aparatele frigorifice, iar ele mai promovate marci de produse sunt LG, Samsung si Sony. Telefoanele mobile sunt clasate ca fiind de interes in luna iulie, in fruntea marcilor de telefoane mobile aflandu-se Nokia, Samsung si LG.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii de la www.promotiiactive.ro, aboneaza-te la newsletter.