Black Friday la ROMBIZ dureaza 6 zile

BUCURESTI - 19 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, IT&C, Tehnologie, Retail

ROMBIZ se alatura campaniei Black Friday incepand de vineri, 21 noiembrie 2014, ora 08:00, cu reduceri de preturi semnificative la electronice, electrocasnice si produse IT&C, atat in mediul online cat si in reteaua de magazine din intreaga tara.

ROMBIZ Black Friday

ROMBIZ Black Friday

 Platforma online www.rombizshop.ro este pregatita pentru un trafic mult mai mare decat intr-o zi obisnuita.  

Florin Dumitrache

Black Friday x 2

Marea prabusire a preturilor se va produce timp de 6 zile la ROMBIZ. In  perioada 21-23 si 28-30 noiembrie, reducerile la televizoare, laptopuri,  tablete, electrocasnice mici si mari vor porni de la -10% pana la -80%.

O problema semnificativa cu care s-au confruntat retailerii si  deopotriva cumparatorii, in editiile trecute, a fost suprasolicitarea  serverelor, ducand la un blocaj al procesului de cumparare online. “Platforma online www.rombizshop.ro este pregatita pentru un trafic mult  mai mare decat intr-o zi obisnuita”, ne asigura Florin Dumitrache - Director Vanzari.

In ceea ce priveste livrarea produselor, cei care vor cumpara online de pe www.rombizshop.ro vor beneficia de transport GRATUIT pentru cumparaturi mai mari de 150 lei in Bucuresti si  pentru cumparaturi mai mari de 300 de lei oriunde in tara, indiferent de greutatea produselor. ROMBIZ va asigura livrarea produselor atat prin reteaua proprie de transport, cat si prin intermediul firmelor de curierat rapid.