SONY Center s-a alaturat portalului promotiiactive.ro

BUCURESTI - 3 decembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Pentru a extinde gama de retaileri, Sony Center se gaseste de acum pe portalul promotiiactive.ro. Catalogul cu produse Sony de ultima generatie, de la televizoare BRAVIA si laptop-uri VAIO, la echipamente auto X-plod si mp3 playere Walkman sunt indexate pentru clientii interesati de aceasta gama de produse.

SONY Center s-a alaturat portalului promotiiactive.ro

De-a lungul anilor, Sony Design Centre a primit o multitudine de premii importante pentru produsele sale: 17 premii iF pentru designul produselor, inclusiv trei premii de aur importante.

promotiiactive.ro ofera partenerilor posibilitatea de a indexa produsele electronice, electrocasnice si de IT pe o platforma online, special creata pentru a veni in sprijinul clientilor care sunt in cautarea unui produs din categoriile mentionate. Portalul listeaza produsele DOMO, Germanos, Internity, Flanco si TechnoMarket in functie de categorie, pret si caracteristici. Mai mult decat atat, este indicat si cel mai apropiat magazin in care produsul cautat se gaseste.

Portalul vine in sprijinul cumparatorului care nu are timp sa caute prin lanturile de magazine cel mai bun pret al produsului pe care doreste sa-l achizitioneze, avand posibilitatea sa gaseasca produsul preferat dupa o simpla cautare pe acest portal. Prin abonarea la newsletter, vizitatorii au posibilitatea de a primi ultimele noutati cu privire la promtiile active ale magazinelor de specialitate, avand de asemena acces la informatii referitoare la perioada de desfasurare a promotiei. Fiecare produs poate fi comentat si votat de catre utilizatori, dezvoltandu-se astfel o retea sociala a celor interesati de acest domeniu.

Proiect realizat cu sprijinul:
DOMO, Flanco, Germanos, Internity, real,- Hypermarket, Sony Center , Techomarket