Haviland    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Haviland

 • Haviland. HAVILAND - Portelanul de Limoges care face istorie

  Haviland

  Bucuresti - 2 June 2011

  Comunicat de My House - The Art of Living

  ... Haviland este cunoscut si apreciat in intreaga lume pentru calitatea sa ireprosabila, fiind colectionat de catre iubitorii de frumos inca din cele mai vechi timpuri. Casa Haviland, furnizorul caselor regale, este astazi un adevarat ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre Haviland

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Haviland.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Haviland. Informatiile despre Haviland cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Haviland, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Haviland, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.