CONCERT BEYONCE în premieră şi în exclusivitate la HBO România pe 13 octombrie de la ora 20.30

BUCURESTI - 21 septembrie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

HBO România anunta un concert incendiar în data de 13 octombrie!

CONCERT BEYONCE în premieră şi în exclusivitate la HBO România pe 13 octombrie de la ora 20.30

Fostă componentă a trupei Destiny’s Child, a cărei vedetă incontestabilă a fost întotdeauna (şi nu doar pentru că, aşa cum zic gurile rele, tatăl ei era manager); solistă şi compozitoare produsă de propriul logodnic, mogulul rap Jay-Z; creatoare de parfumuri, imagine a variate case de modă şi firme de cosmetică; mai nou, tânără actriţă aspirantă cu roluri de factură comică în Austin Powers în Goldmember sau Pantera roz sau dramatică în musicalul Dreamgirls.
Dincolo de toate acestea, Beyonce este unul dintre cei mai buni performeri femini live, fiind întrecută, în materie de grandoare a spectacolelor, doar de mai vârstnica şi mai experimentata Madonna.
Cu o astfel de carte de vizită în buzunar, concertul Beyonce oferit în exclusivitate de HBO şi care face parte din turneul prilejuit de lansarea ediţiei deluxe a celui de-al doilea album solo, B’Day, devine un eveniment de neratat.
Pentru un sneak preview, atât avem de spus: piesa de deschidere este celebra Crazy in Love, de pe albumul Dangerously in Love (2003), pe care artista a mixat-o, în exclusivitate pentru acest turneu, cu hitul Crazy al trupei Gnarls Barkley. Şi pentru că, totuşi, nu ne putem abţine, din playlist mai fac parte, printre altele, Naughty Girl, Me, Myself and I, Deja vu, Get Me Bodied, Beautiful Liar sau Suga Mama şi, surpriză pentru nostalgici, un medley Destiny’s Child din care nu lipsesc Bootylicious, Bug a Boo sau Say My Name.
Să cânte muzica!

Despre HBO Romania

Despre HBO România

Home Box Office, lider pe piaţa canalelor premium în America, s-a lansat în Europa Centrală în 1991, asigurând programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază pentru platforme de televiziune prin cablu, Direct-to-Home şi MMDS. HBO CE - subsidiară a Home Box Office Inc., Disney şi Sony Pictures Entertainement - asigură programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază în 11ţări din regiune, incluzând Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Moldova, Slovenia şi Croaţia.

HBO oferă programe de calitate cu un orar de difuzare unic ce se adresează întregii familii. HBO aduce cele mai mari succese cinematografice, seriale originale premiate, evenimente unice şi cele mai mari vedete în casa ta.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Sediul HBO Romania se afla in Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare: Ileana Cecanu; e-mail: ileana.cecanu@hbo.ro; telefon 307.77.77

Ileana Cecanu
office@hbo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/concert-beyonce-in-premiera-si-in-exclusivitate-la-hbo-romania-pe-13-octombrie-de-la-ora-20-30