HBO CENTRAL EUROPE LANSEAZA HBO GO IN POLONIA

BUCURESTI - 17 decembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

HBO Central Europe, principalul furnizor de canale de televiziune premium în Europa Centrală şi de Est, a lansat azi HBO GO, un serviciu broadband de video on demand dedicat abonaţilor HBO Polonia şi accesibil de pe orice calculator conectat la internet.

Iniţial, HBO GO va fi disponibil numai clienţilor INEA, cel mai mare operator regional de telecomunicaţii din regiunea poloneză Wielkopolska.

 

Noul serviciu care, pe viitor, va fi disponibil în toate cele 14 ţări în care operează acum HBO Central Europe, va fi accesibil numai utilizatorilor de internet care au abonament HBO şi internet broadband.

 

Linda Jensen, CEO HBO Central Europe, a spus „Suntem încântaţi să anunţăm prima lansare a acestui produs inovator şi rămânem dedicaţi dezvoltării serviciilor noastre pentru internet, oferindu-le astfel abonaţilor noştri cele mai bune programe de divertisment.” 

 

HBO GO, care poate fi vizionat în format digital pe IPTV şi pe reţelele prin cablu, e un serviciu de tip streaming ce beneficiază de cea mai nouă tehnologie de acest fel care adaptează calitatea imaginii în funcţie de viteza conexiunii de internet, oferind o vizionare optimă şi fără întreruperi a programelor. Serviciul pune la dispoziţie cele mai noi filme şi o selecţie de producţii originale HBO înainte ca acestea să aibă premiera pe canalele HBO obişnuite.  

 

Acest serviciu le permite abonaţilor să urmărească programele selectate direct pe calculator, oricând şi ori de câte ori doresc, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

 

HBO GO oferă abonatului, lunar, peste 100 de ore de program variat: filme, seriale, documentare şi concerte. Oferta este înnoită săptămânal, astfel încât abonaţii au întotdeauna la dispoziţie ceva nou de vizionat.

 

 

 

DESPRE HBO CENTRAL EUROPE

 

Home Box Office, cea mai importantă reţea premium de televiziune din America, a sosit în Europa Centrală în 1991, cu o ofertă de bază şi premium de canale de divertisment de tip pay TV disponibile pe platformele  Cable TV, Direct-to-Home şi MMDS. HBO CE – proprietate a Home Box Office Inc. – oferă canale de bază şi premium în 14 ţări din regiune: Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia şi Bosnia.

 

HBO oferă şapte canale cinematografice de cea mai bună calitate (HBO, HBO HD, HBO2, HBO Comedy, Cinemax, CinemaxHD şi Cinemax2) şi un serviciu SVOD (HBO On Demand), fiecare cu programe unice oferind câte ceva de văzut pentru fiecare membru al familiei. HBO şi Cinemax, împreună cu serviciile lor de tip multiplex, vă aduc în case cele mai mari blockbustere, producţii originale multi-premiate, evenimente în exclusivitate, succese ale festivalurilor de film, filme internaţionale şi europene şi cele mai mari vedete ale momentului.  

 

HBO Central Europe are sediul central în Budapesta, Ungaria.

 

 

 

DESPRE INEA

 

INEA S.A. este cel mai mare operator regional de telecomunicaţii din regiunea poloneză Wielkopolska, având acoperire în 200.000 de gospodării. Operatorul oferă servicii de telecomunicaţii cu ajutorul unei reţele de fibră optică de cea mai bună calitate cum ar fi NGN-ul (New Generation Network – Reţea de Nouă Generaţie) şi tehnologie WiMAX, bazate pe cel mai recent standard IEEE 802.16e.

 

INEA oferă servicii integrate de telecomunicaţii de tip quadruple play (4-Play): televiziune digitală şi HD, internet broadband, landline şi telefonie mobilă. INEA oferă servicii de internet şi telefonie fixă folosind tehnologia wireless WiMax. Operatorul îşi oferă serviciile atât clienţilor individuali cât şi companiilor.

 

Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.inea.pl.

 

 

 

 

Despre HBO Romania

HBO, lider pe piata canalelor premium din America, s-a lansat in Europa Centrala in 1991, oferind programe de televiziune premium si canale din segmentul de baza . HBO Romania s-a lansat in 1997 ca primul canal pay-TV din Romania cu subtitrare integrala in limba romana. HBO aduce cele mai mari succese de piaţă, seriale originale premiate, evenimente in exclusivitate şi cele mai mari vedete în casa ta. Canalul difuzeaza non-stop programe neintrerupte de publicitate.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Sediul HBO Romania se afla in Bucuresti.