HBO difuzeaza in premiera si in exclusivitate PIRATES OF THE CARIBBEAN 3: AT THE WORLD'S END/PIRATII DIN CARAIBE:LA CAPATUL LUMII

BUCURESTI - 15 august 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pirații din Caraibe au ajuns La Capătul Lumii, iar de acolo nu pare să mai existe loc de întoarcere. O ultimă luptă, o ultimă aventură! Duminica, 31 august, de la ora 20.00, HBO Romania va invita sa urmarim impreuna aceasta a treia parte.

HBO difuzeaza in premiera si in exclusivitate PIRATES OF THE CARIBBEAN 3: AT THE WORLD'S END/PIRATII DIN CARAIBE:LA CAPATUL LUMII

Walt Disney Pictures și Jerry Bruckheimer Films, producătorii seriei blockbuster Pirații din Caraibe i-au adus încă o dată împreună pe simpaticii eroi interpretați de Johnny Deep, Orlando Bloom, Keira Kneitley și Geoffrey Rush după două succese de casă aproape imposibil de întrecut. Cu încasări de peste 650 de milioane de dolari strânse cu primul film, Blestemul Perlei Negre, și cu peste un miliard de dolari cu cel de-al doilea, Cufărul omului mort, plasat astfel pe locul al șaselea în istoria box-officeului mondial, producătorii au riscat (totul!) și au mizat pe o a treia lovitură. Au riscat și au căștigat, căci pentru La capătul lumii chiar și critica de specialitate - care după cel de-al doilea film a strâmbat din nas nemulțumită -, a dat de această dată notă maximă. La capătul lumii este plin de secvențe de acțiune care pompează în spectator adrenalină și bună dispoziție, cu un ritm perfect ales în care nimic nu pare să fie nici prea mult, nici insuficient. Un film clasic de aventură al tuturor timpurilor.


Pe măsură ce Epoca Piraților se apropie de sfârșit, vremurile sunt din ce în ce mai întunecate. Înfricoșătorul vas-fantomă, Olandezul Zburător, și groaznicul său căpitan Davy Jones (Billy Nighy) sunt acum sub controlul Lordului Cutler Beckett (Tom Hollander) de la Compania Indiilor de Est. Sunt vremuri grele pentru pirați căci Olandezul colindă acum mările distrugând-le fără milă corăbiile.

Lupta pentru supraviețuire e crâncenă, iar Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) și Căpitanul Barbossa (Geoffrey Rush) pornesc în câutarea disperată a celor Nouă Lorzi din Consiliul Fraților, singura speranță în înfrangerea lui Beckett, a Olandezului Zburător și a Armadei sale.

Doar unul dintre Lorzi lipsește - Capitanul Jack Sparrow (Johnny Deep), “cel mai bun și cel mai rău pirat al tuturor timpurilor”, rămas prizonier în Lumea lui Davy Jones.
Reuniți într-o alianță tot mai șubredă, eroii trebuie să ajungă mai întâi în periculosul și exoticul Singapore, să-l înfrunte un piratul chinez Sao Feng (Chow Yun-Fat) și să pună mâna pe hărțile și vasul care îi va duce la capătul lumii pentru a-l salva pe Jack Sparrow. Pe deasupra trebuie să o mai elibereze și pe Calypso, zeița mărilor, închisă în chip de om, singura capabilă să întărească Alianța Lorzilor în războiul cu Beckett și Jones.

Trădări în lanț și alianțe peste alianțe duc toate la bătălia finală, o dezlănțuire de forțe naturale și supranaturale la capătul căreia pirații iubitori de libertate ar putea fi eliminați pentru totdeauna de pe suprafața celor șapte mări.

PIRATES OF THE CARIBBEAN 3: AT THE WORLD'S END
Piraţii din Caraibe: La capătul lumii
Acțiune, SUA 2007
Regia: Gore Verbinski
Distributie: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport

Despre HBO Romania

Home Box Office, lider pe piaţa canalelor premium în America, s-a lansat în Europa Centrală în 1991, asigurând programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază pentru platforme de televiziune prin cablu, Direct-to-Home şi MMDS. HBO CE - subsidiară a Home Box Office Inc., Disney şi Sony Pictures Entertainement - asigură programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază în 11 ţări din regiune.

HBO oferă programe de calitate cu un orar de difuzare unic ce se adresează întregii familii. HBO aduce cele mai mari succese cinematografice, seriale originale premiate, evenimente unice şi cele mai mari vedete în casa ta.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Sediul HBO Romania se afla in Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare: Ileana Cecanu; e-mail: ileana.cecanu@hbo.ro; telefon 307.77.77

Ileana Cecanu
office@hbo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/hbo-difuzeaza-in-premiera-si-in-exclusivitate-pirates-of-the-caribbean-3-at-the-worlds-endpiratii-din-caraibela-capatul-lumii