JURIUL pentru sectiunea DOCUMENTAR a celei de-a 11-a editii a Concursului National de Scenarii

BUCURESTI - 25 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Concursul Naţional de Scenarii se află la cea de-a XI-a ediţie. HBO România va organiza şi în acest an concursul în parteneriat cu APFR (Asociatia Pentru Promovarea Filmului Românesc), organizatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), continuând colaborarea începută în 2005.

Juriul Concursului Naţional de Scenarii pentru secţiunea documentar este următorul:

Cristina Corciovescu – Critic de film;

Andrei Creţulescu – Creative Manager HBO;

Mihai Chirilov – Director TIFF / Critic de film;

Claudiu Mitcu – Regizor;

Ana Maria Sandu – Scriitor / Jurnalist

 

Toate înscrierile pentru Concursul Naţional de Scenarii - Ediţia 2011 se pot realiza numai prin intermediul site-ului www.hbo.ro/concursscenarii. Aici poate fi găsit şi Regulamentul complet pentru secţiunile lung şi scurt metraj şi documentar.

 

Premiile oferite de către HBO România în cadrul Concursului Naţional de Scenarii sunt următoarele:

”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de lung metraj” - 3000 USD;

"Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de scurt metraj” - 1500 USD;

”Premiul HBO pentru cel mai bun scenariu de documentar” - 2000 USD;

”Premiul HBO  - 3 zile la TIFF” va fi pus la dispoziţia celor 9 (nouă) finalişti ai celor trei categorii

 

Perioada de desfăşurare a concursului: 1 februarie 2011 – 21 martie 2011. Data de 21 martie, ora 13:00, este ultima dată exactă la care un scenariu se poate înscrie la Concursul Naţional de Scenarii.

 

 

 

Despre HBO Romania

HBO, lider pe piata canalelor premium din America, s-a lansat in Europa Centrala in 1991, oferind programe de televiziune premium si canale din segmentul de baza . HBO Romania s-a lansat in 1997 ca primul canal pay-TV din Romania cu subtitrare integrala in limba romana.
HBO aduce cele mai mari succese de piaţă, seriale originale premiate, evenimente in exclusivitate şi cele mai mari vedete în casa ta. Canalul difuzeaza non-stop programe neintrerupte de publicitate.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/juriul-pentru-sectiunea-documentar-a-celei-de-a-11-a-editii-a-concursului-national-de-scenarii