MARATON LOST: NAUFRAGIAŢII LA AXN ÎN AUGUST

BUCURESTI - 2 august 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

AXN – high energy tv - reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International difuzează maratonul unuia dintre cele mai importante programe ale sale, cel mai nou serial american de top, LOST: Naufragiaţii.

MARATON LOST: NAUFRAGIAŢII LA AXN ÎN AUGUST

Toate episoadele din sezoanele 2 şi 3 vor fi difuzate la AXN în două weekend-uri consecutive ale lunii august.

AXN Europa Centrală se mândreşte cu faptul că a achiziţionat drepturile pentru cel mai bun serial american şi că acesta a fost difuzat in premieră în Romania la doar câteva luni după ce a fost lansat în Statele Unite ale Americii.
Toate cele trei sezoane de până acum ale celebrului serial LOST: Naufragiaţii filmate au fost difuzate pentru prima oară în Europa Centrală de AXN.

LOST: Naufragiaţii este un serial palpitant care a suprins întreaga lume. Acţiunea are loc în zilele noastre pe o insulă misterioasă. Supravieţuitorii unui accident de avion trebuie să se adapteze pe o insulă tropicală îndepărtată, departe de civilizaţie, trecând prin situaţii neaşteptate şi întâmplări bizare.

Toate episoadele din sezonul 2 vor fi programate în weekend-ul 18-19 august, de la ora 17:25, iar episoadele din sezonul 3 vor fi difuzate în weekend-ul următor, 25-26 august, de la ora 17:25 atât sâmbăta cât şi duminica.

Fanii serialului LOST: Naufragiaţii pot revedea episoadele extrem de interesante ale ultimelor două sezoane în timp ce telespectatorii care au pierdut episoade vor avea şansa să-şi îmbunătăţească cunoştinţele despre serial şi să se pregătească pentru viitorul sezon.

Noul sezon, al patrulea, va sosi pe micile ecrane cu o mulţime de mistere care trebuie rezolvate, imediat după data premierei din Statele Unite care va avea loc la începutul anului 2008. Bineînţeles, tot pe AXN.

Al treilea sezon din LOST: Naufragiaţii s-a încheiat pe data de 22 iulie cu un episod de două ore. Scenariştii serialului LOST: Naufragiaţii şi-au respectat promisiunile şi au creat la finalul acestui sezon unul dintre cele mai bune episoade de până acum.

Cu siguranţă că finalul celui de-al treilea sezon a surprins audienţa prin schimbarea de perspectivă. Nu a mai fost vorba de flash-backuri, ci de evenimente din viitorul personajelor.

Această serie are cu siguranţă o mare legatură cu viitoarele sezoane ale serialului; totuşi există o schimbare fundamentală şi neaşteptată – putem vedea impactul deciziilor luate pe insulă, cum au fost personajele afectate de această experienţă – sunt multe surprize care ne aşteaptă.

AXN oferă cele mai bune programe
Grila de vară a canalului AXN include seriale noi: Hex şi Huff cât şi noi sezoane ale serialelor de top: Star Trek: Enterprise, sezonul 4, The Shield – Lege şi fărădelege, sezonul 4 şi CSI NY – Criminaliştii, sezonul 3.
De asemenea, AXN aduce telespectatorilor săi şi blockbustere Sony: Omul nostru din Panama, Lupul, Un bărbat multiplicat, Go, Omul bicentenar şi multe altele.

Despre HBO Romania

Despre AXN
Oferind seriale de top premiate, blockbustere, programe de tip reality/adventure si evenimente sportive in premiera, canalul AXN este destinatia principala pentru tinerii de 18-34 ani si pentru toti ceilalti pasionati de aventura si adrenalina. AXN este vizionat in 50 de tari din Asia, America Latina, Europa si Orientul Mijlociu, facand parte din portofoliul de peste 40 de retele globale detinute de Sony Pictures Television International (SPTI). SPTI este detinuta de Sony Pictures Entertainment (SPE). In Romania, AXN este promovat de HBO Romania. Pentru mai multe informatii referitoare la AXN vizitati http://www.axn.ro

Ileana Cecanu
axn@hbo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/maraton-lost-naufragiatii-la-axn-in-august