SPARTACUS: ZEII ARENEI, IN PREMIERA LA HBO ROMANIA, DIN 25 MARTIE, DE LA ORA 22:00

BUCURESTI - 16 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

HBO România prezintă în premieră serialul Spartacus: Zeii Arenei, în fiecare vineri, începând cu data de 25 martie, ora 22:00.

SPARTACUS: ZEII ARENEI, IN PREMIERA LA HBO ROMANIA, DIN 25 MARTIE, DE LA ORA 22:00

Spartacus: Zeii Arenei spune povestea primului campion al Casei Batiatus, Gannicus, carismaticul gladiator ce îşi doreşte să devină campion în Capua. Acţiunea serialului se petrece într-o perioadă dură, când onoarea devenea din ce în ce mai importantă.

 

Casa Batiatus se bucura de tot mai mult succes, mai ales datorită campionului Gannicus, al carui talent în manevrarea sabiei e egalat numai de pasiunea sa pentru vin şi femei. Acestea sunt vremurile pe care le-a aşteptat tânarul Batiatus. E gata sa-şi dea tatăl la o parte şi să preia controlul asupra averii. Pentru a se asigura că gladiatorii săi sunt cei mai bine cotaţ­i, va trăda pe oricine. Alături de el o are pe Lucretia, loiala sa so­ţie, iar împreună nu se vor da în lături de la nimic – vor amăgi oamenii, vor pune mâna pe putere şi vor seca de bani oraşul Capua. Toate acestea, în povestea ce precedă evenimentele din Spartacus: Nisip Însângerat.

 

Distribuţia principală a serialului îi reuneşte pe Dustin Clare (Satisfaction, Underbelly, McLeod's Daughter) în rolul lui Gannicus; John Hannah (The Mummy, Four Weddings and a Funeral) în rolul lui Batiatus; Lucy Lawless (Xena: Prinţesa razboinică) în rolul Lucretiei şi Peter Mensah (300, The Incredible Hulk) în rolul lui Oenomaus.

 

În alte roluri îi puteţi vedea pe Jeffrey Thomas (Shark in the Park, Mercy Peak) ce îl interpretează pe Titus, tatăl lui Batiatus; Jaime Murray (Dexter, Valentine) ce o interpretează pe Gaia şi Marisa Ramirez (General Hospital, The Young and the Restless) ce o interpretează pe Melitta.

 

HBO România va difuza din 25 martie, în premieră, serialul Spartacus: Zeii Arenei. Acesta va putea fi urmărit în fiecare vineri, începând cu ora 22:00.

Despre HBO Romania

HBO, lider pe piata canalelor premium din America, s-a lansat in Europa Centrala in 1991, oferind programe de televiziune premium si canale din segmentul de baza . HBO Romania s-a lansat in 1997 ca primul canal pay-TV din Romania cu subtitrare integrala in limba romana. HBO aduce cele mai mari succese de piaţă, seriale originale premiate, evenimente in exclusivitate şi cele mai mari vedete în casa ta. Canalul difuzeaza non-stop programe neintrerupte de publicitate.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Sediul HBO Romania se afla in Bucuresti.