Stand-Up Cafe, o productie originala HBO Romania, din 25 octombrie , de la ora 22.00

BUCURESTI - 14 octombrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Începând din octombrie, în ultima sâmbătă a fiecărei luni, ne-am pus în gând să vă convingem, încă o dată, că HBO este, într-adevăr, mai mult decât televiziune.

Stand-Up Cafe, o productie originala HBO Romania, din 25 octombrie , de la ora 22.00

Aşadar, vă invităm la Stand-Up Café, prima producţie originală realizată de HBO România în care, preţ de 7 episoade de câte 30 de minute, pe rând şi alternativ, Dan Badea, Dragoş Pop, Patricia Nedelea şi Adrian Cucu vă vor demonstra că, în toamna asta, aveţi toate sansele sa râdeţi cu lacrimi.
Din 25 octombrie,de la ora 22.00 puteti viziona primele doua episoade, urmand ca din noiembrie sa se difuzeze cate un episod in ultima sambata din luna, de la ora 22.00.

E momentul sa trecem la lucruri serioase.

Despre HBO Romania

Home Box Office, lider pe piaţa canalelor premium în America, s-a lansat în Europa Centrală în 1991, asigurând programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază pentru platforme de televiziune prin cablu, Direct-to-Home şi MMDS. HBO CE - subsidiară a Home Box Office Inc., Disney şi Sony Pictures Entertainement - asigură programe de televiziune premium şi canale din segmentul de bază în 11 ţări din regiune.

HBO oferă programe de calitate cu un orar de difuzare unic ce se adresează întregii familii. HBO aduce cele mai mari succese cinematografice, seriale originale premiate, evenimente unice şi cele mai mari vedete în casa ta.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Sediul HBO Romania se afla in Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare: Ileana Cecanu; e-mail: ileana.cecanu@hbo.ro; telefon 307.77.77

Ileana Cecanu
office@hbo.ro