URZEALA TRONURILOR / GAME OF THRONES - primele 15 minute din primul episod in exclusivitate la HBO

BUCURESTI - 25 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

HBO prezintă în premieră şi în exclusivitate primele 15 minute din primul episod al noului serial original HBO, Urzeala Tronurilor, inspirat din romanele de mare succes scrise de George R.R. Martin. Acestea vor fi difuzate la doar câteva ore după premiera din Statele Unite.

Pe 4 aprilie, la ora 22:00, HBO vă propune să aruncaţi o privire în lumea creată de scenariştii serialului Urzeala Tronurilor, oferindu-vă 15 minute din primul episod, difuzate în exclusivitate pentru abonaţii HBO.

 

Inspirat din celebra serie de romane A Song of Ice and Fire, de George R.R. Martin, serialul de aventuri Urzeala Tronurilor arată epica luptă pentru putere ce are loc într-un tărâm violent.

 

Din distribuție fac parte Mark Addy, Sean Bean, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Michelle Fairley, Lena Headey, Kit Harington și Aidan Gillen.

 

Serialul compus din 10 episoade va avea premiera pe 18 aprilie, in fiecare luni, de la ora 22:00, numai la HBO.

 

Premieră: 4 aprilie

Reluări: 5, 8, 11, 13, 17 aprilie

Despre HBO Romania

HBO, lider pe piata canalelor premium din America, s-a lansat in Europa Centrala in 1991, oferind programe de televiziune premium si canale din segmentul de baza . HBO Romania s-a lansat in 1997 ca primul canal pay-TV din Romania cu subtitrare integrala in limba romana. HBO aduce cele mai mari succese de piaţă, seriale originale premiate, evenimente in exclusivitate şi cele mai mari vedete în casa ta. Canalul difuzeaza non-stop programe neintrerupte de publicitate.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Sediul HBO Romania se afla in Bucuresti.