Vineri, 13 aprilie, se lanseaza HBO Comedy, cel mai nou canal de filme al HBO CE

BUCURESTI - 11 aprilie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

HBO, cel mai mare canal de filme din lume, continuă să-şi îmbogăţească oferta de programe pentru abonaţii din România prin lansarea unui nou canal premium de filme - HBO Comedy, începând din 13 aprilie 2007.

Vineri, 13 aprilie, se lanseaza HBO Comedy,  cel mai nou canal de filme al HBO CE

HBO Comedy va fi dedicat exclusiv productiilor de comedie, reprezentand un multiplex tematic pentru HBO.

Canalul HBO Comedy oferă abonaţior săi programe de comedie pentru întreaga familie.
HBO Comedy va difuza exclusiv umor de calitate, reprezentat prin seriale şi filme de comedie.

HBO Comedy are o grilă de programe originală, axată în prime-time pe seriale de comedie în premieră şi exclusivitate la televiziune (atât producţii originale HBO cât şi aparţinând altor studiouri importante) şi completată de filme de comedie noi. Programul va fi centrat în jurul unor seriale de comedie de primă mână precum Entourage, Extras, Războiul de acasă, pe care publicul din Romania le va savura cu siguranţă. Programul este completat de filme ca : Be cool , Hitch, Deuce Bigalow, White Chicks, Miss Congeniality 2, Monster-In-Law, The Dukes Of Hazzard sau Sleepover.

'Compania HBO Europa Centrală e onorată că poate oferi abonaţilor săi un serviciu ce reprezintă valoare adăugată pentru aceştia, completând pachetul MAXPAK cu HBO Comedy. Studiile de piaţă regionale realizate înainte de lansarea acestui canal de filme, ne-au indicat o cerere foarte mare pentru un continut dedicat umorului de calitate, aşa că avem certitudinea că HBO Comedy se va situa în topul preferinţelor abonaţilor noştri. HBO Comedy va satisface nevoia de divertisment şi relaxare prin intermediul comediilor” – a declarat Linda Jensen, CEO al HBO Europa Centrală.

HBO Comedy emite 16 ore pe zi, intre 11 am si 3 am si prezintă o combinaţie excelentă de seriale de comedie de calitate, producţii originale şi filme de gen.

HBO Comedy va completa perfect pachetul MAXPAK, care conţinea până în acest moment HBO, Cinemax şi Cinemax 2. HBO Comedy este un program de tip multiplex pentru canalul HBO si este oferit exclusiv abonaţilor la pachetul MAXPAK, ca bonus.

HBO Europa Centrală intenţionează să lanseze în viitor şi alte canale tematice, precum şi alte servicii adiţionale.

www.hbocomedy.ro

Despre HBO Romania

Home Box Office, cea mai importantă reţea de televiziune premium din SUA, şi-a început activitatea în regiunea Europei Centrale în 1991, oferind canale TV de bază, dar şi de tip pay TV cu difuzare non-stop (HBO şi Cinemax) pentru platforme de cablu, DTH (Direct-to-Home) şi MMDS. Deţinută de Home Box Office Inc., Disney şi Sony Pictures Television International / Columbia Tri-Star. HBO Europa Centrală asigură în prezent servicii de televiziune premium şi de bază în 11 ţări din Europa Centrală: România, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia şi Muntenegru.

HBO Europa Centrală îşi are sediul în Budapesta, Ungaria.

Canalul HBO este un canal de filme premium, cu o grilă unică, alcătuită din programe neîntrerupte de publicitate, care satisface gusturile variate ale fiecărui membru al familiei. HBO aduce în casele abonaţilor blockbustere americane, seriale originale multipremiate, evenimente în exclusivitate şi cele mai mari staruri de cinema.

Pentru informatii suplimentare: Ileana Cecanu; e-mail: ileana.cecanu@hbo.ro; telefon 307.77.77
Ileana Cecanu
office@hbo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/vineri-13-aprilie-se-lanseaza-hbo-comedy-cel-mai-nou-canal-de-filme-al-hbo-ce