www.hboclub.ro by HBO Romania

BUCURESTI - 24 martie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

HBO Romania lanseaza situl www.hboclub.ro, un serviciu dedicat cinefililor, internautilor a caror principala pasiune este filmul si tuturor celor care apreciaza calitatea.

www.hboclub.ro by HBO Romania

Continutul sitului este alcatuit din toate filmele ce se difuzeaza in prezent la HBO, HBO COMEDY si Cinemax, articolele si editorialele din revista HBO, poze senzationale, cronici de film si DVD si spoturi de promovare realizate de profesionistii HBO.

Vor exista concursuri cu premii atractive, rubrica Eveniment ii va tine la curent pe utilizatorii si membri www.hboclub.ro cu toate promotiile si evenimentele speciale organizate de HBO Romania si le va demonstra ca pot fi mai mult decat spectatori.

Realizarea si implementarea acestei idei ar fi fost imposibile fara contributia remarcabila a prietenilor nostri de la Openmind: Stefan Iarca – Managing Partner & Art Director, Mihail Juganaru – Senior Programmer, Bogdan Pascanu – Programmer si Razvan Hupoiu – Senior Flash Developer.

Situl a fost creat dupa o idee si denumire originale apartinand lui Radu F. Butufei, cu sprijinul intregului departament de Marketing si PR al HBO Romania.

In alta ordine de idei, grabiti-va, primul concurs este deja pe site, el se adreseaza membrilor www.hboclub.ro. Iar voi puteti fi primii castigatori!

E mai mult decat televiziune. E www.hboclub.ro.

Despre HBO Romania

Despre HBO România

HBO oferă programe de calitate cu un orar de difuzare unic ce se adresează întregii familii. HBO aduce cele mai mari succese cinematografice, seriale originale premiate, evenimente unice şi cele mai mari vedete în casa ta.

Cinemax este un canal de filme care difuzeaza filme de top cu actori de exceptie in povesti interesante, filme premiate la festivaluri internationale si evergreen-uri. Cinemax reprezinta optiunea pentru adevaratii cunoscatori de film. Cinemax emite 24 de ore din 24 programe neintrerupte de publicitate.

Sediul HBO Romania se afla in Bucuresti.

Pentru informatii suplimentare: Ileana Cecanu; e-mail: ileana.cecanu@hbo.ro; telefon 307.77.77

Ileana Cecanu
office@hbo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbo-romania/www-hboclub-ro-by-hbo-romania