HBP EKO Distribution a primit Diploma de Excelenta in Inovatie

BUCURESTI - 1 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, HoReCa, Agricultura

Live site

HBP EKO Distribution a primit Diploma de Excelenta in Inovatie , in cadrul targului CarnExpo. Premiul a fost acordat pentru kitul profesional de colectare a deseurilor Langopac by PAXXO, distribuit in Romania exclusiv de HBP EKO.

HBP EKO Distribution a primit  Diploma de Excelenta in Inovatie

Monica Popescu, director general HBP EKO.

”Multumim organizatorilor si juriului pentru ca au apreciat acest produs la adevarata sa valoare si i-au recunoscut si premiat calitatile inovatoare. Pentru noi, primirea acestei distinctii a fost cu atat mai placuta cu cat ne aflam la prima participare la un targ de asemenea anvergura. De asemenea, ne bucuram ca i-am avut alaturi de noi pe partenerii din Suedia, care produc kitul de colectare premiat. Pentru ei, ca si pentru noi, intreaga participare la targul CarnExpo a fost o experienta minunata.” a declarat Monica Popescu, director general HBP EKO.

Cu ocazia acestui eveniment, echipa HBP EKO a demonstrat cat de utile sunt produsele profesionale de curatenie pentru bunul mers al unei afaceri din industria alimentara. In toate segmentele acestei industriei, igiena trebuie sa joace un rol important, iar produsele HBP EKO vin in ajutorul antreprenorilor care se procupa de curatenie.

Avand peste sapte ani de experienta si zeci de colaborari cu firme din industria alimentara, HBP EKO Distribution ofera programe de igienizare personalizate, adaptate la cerintele fiecarui client. De asemenea, comercializeaza produse profesionale de curatenie, care au trecut testul calitatii si sunt apreciate la nivel international de profesionistii din industria alimentara.

-----

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Monica Popescu Director General

HBP EKO DISTRIBUTION

monica.popescu@hbpeko.ro

www.hbpeko.ro

Despre hbp eko distribution srl

HBP EKO DISTRIBUTION este o companie romaneasca, care comercializeaza produse profesionale de curatenie si dezvolta programe specializate de igienizare, elaborate intr-un mod personalizat, dupa nevoile fiecarui client. Compania are peste sapte ani de experienta pe piata din Romania, timp in care a implementat si mentinut standardul de calitate ISO 9001: 2008 si standardul de mediu ISO14001: 2004.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbp-eko-distribution-srl/hbp-eko-distribution-a-primit-diploma-de-excelenta-in-inovatie