Longostand, sistemul perfect de depozitare pentru manevrarea deseurilor

BUCURESTI - 10 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, HoReCa

HBP EKO concureaza si in acest an pentru ”Produsul de curatenie al anului” in cadrul Cleaning Show Innovation Award. Produsul inscris in competitie este Longostand, sistemul perfect de depozitare pentru manevrarea eficienta a deseurilor. Longostand este produs de PAXXO si distribuit in Romania exclusiv de HBP EKO.

Longostand by Paxxo

Recomandam tuturor sa aleaga sistemul Longostand pentru colectarea selectiva a deseurilor! Este cel mai bun produs din punct de vedere tehnic, dintre cele existente pe piata in acest moment. Nu doar ca respecta legislatia de mediu in vigoare, dar este foarte usor de utilizat si depozitat. Poate fi folosit cu rezultate remarcabile in diverse domenii, de la industria alimentara, la HoReCa, la clinici medicale sau institutii de invatatmant.

Monica Popescu, General Manager al H.B.P. EKO Distribution.

Vizitatorii Cleaning Show 2014 vor putea vedea si testa produsul Longostand in cadrul Cleaning Show, eveniment ce se va desfasura in perioada 11-14 iunie 2014, la Romexpo, in pavilionul C1.

”Recomandam tuturor sa aleaga sistemul Longostand pentru colectarea selectiva a deseurilor!  Este cel mai bun produs din punct de vedere tehnic, dintre cele existente pe piata in acest moment. Nu doar ca respecta legislatia de mediu in vigoare, dar este foarte usor de utilizat si depozitat. Poate fi folosit cu rezultate remarcabile in diverse domenii, de la industria alimentara, la HoReCa, la clinici medicale sau institutii de invatatmant.” a declarat Monica Popescu, General Manager al H.B.P. EKO Distribution.

Avand peste opt ani de experienta si zeci de colaborari cu firme, H.B.P. EKO Distribution comercializeaza produse profesionale de curatenie, care au trecut testul calitatii si sunt apreciate la nivel international. In plus, echipa H.B.P. EKO Distribution ofera programe de igienizare personalizate, adaptate la cerintele fiecarui client.

Despre hbp eko distribution srl

HBP EKO DISTRIBUTION este o companie romaneasca, care comercializeaza produse profesionale de curatenie si dezvolta programe specializate de igienizare, elaborate intr-un mod personalizat, dupa nevoile fiecarui client. Compania are peste opt ani de experienta pe piata din Romania, timp in care a implementat si mentinut standardul de calitate ISO 9001: 2008 si standardul de mediu ISO14001: 2004.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hbp-eko-distribution-srl/longostand-sistemul-perfect-de-depozitare-pentru-manevrarea-deseurilor