HDH Brand Management


Descrierea companiei HDH Brand Management


Despre Grupul Legrand

Bticino, marca a Grupului Legrand din 1989, este prima companie italieneasca producatoare de componente electrice de joasa tensiune care a imbinat designul modern cu elementele tehnologice. Prezent in mai bine de 60 de tari Bticino garanteaza experienta italieneasca in termeni de calitate, tehnologie si cultura a designului. Misiunea sa internationala : Inovatie, functionalitate, integrare si estetica.

Legrand este specialistul mondial in in produse si sisteme pentru instalatii electrice si retele informatice pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale iar in Romania, este unul din jucatorii principali pe piata materialelor electrice de calitate.
Cataloagele de produse Legrand includ peste 130.000 de produse, impartite in 80 de grupe si familii. Legrand ofera solutii complete pentru automatizarea caselor si cladirilor, care includ in special distribuirea energiei electrice si informationale, control si conexiune, sisteme de securitate pentru oameni si proprietati, solutii pentru procese si cladiri industriale.

Comunicate HDH Brand Management :

Vezi toate comunicatele companiei HDH Brand Management.