Ateliere de imaginatie Holy Molly

Locul desfasurarii: The Ark FUNderground

Organizator: Holy Molly

Hoooooly Mooooolly! 

 

Din 14 noiembrie, atelierele de imaginatie Holy Molly, pentru copiii mari si mici, se intampla La The Ark FUNderground, Bursa Marfurilor.

In fiecare duminica, de la 11 la 16, ne gasesti, pe mine si pe prietenii mei, la joaca adevarata si la creatie de vrajucarii. 

Din orice material, bucata de lemn, carton si lucruri reciclabile, poti sa creezi jucarii pe care nu ti-ai imaginat vreodata ca poti sa le faci si sa mai si pleci cu ele acasa.

 

Daca te gandesti sa cauti doar un loc de joaca unde sa topai si sa alergi neobosit si fara rost, nu ne cauta pe noi. Daca insa vrei sa te joci cu imaginatie, cu pasiune si cu toti prietenii nostri, vino mai repede pentru ca abia astept sa ma joc cu tine.

 

Daca te incurca parintii, invita-i sa bea o cafea, sa manance, sa-si petreaca timpul cu prietenii lor la The Ark, mai sus cu un etaj de unde ne jucam noi, si pe tine sa te lase cu prietenii tai. Te descurci!:)

Bilet intrare: 50 lei.

 

Despre HDH BRAND MANAGEMENT


Despre Grupul Legrand

Bticino, marca a Grupului Legrand din 1989, este prima companie italieneasca producatoare de componente electrice de joasa tensiune care a imbinat designul modern cu elementele tehnologice. Prezent in mai bine de 60 de tari Bticino garanteaza experienta italieneasca in termeni de calitate, tehnologie si cultura a designului. Misiunea sa internationala : Inovatie, functionalitate, integrare si estetica.

Legrand este specialistul mondial in in produse si sisteme pentru instalatii electrice si retele informatice pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale iar in Romania, este unul din jucatorii principali pe piata materialelor electrice de calitate.
Cataloagele de produse Legrand includ peste 130.000 de produse, impartite in 80 de grupe si familii. Legrand ofera solutii complete pentru automatizarea caselor si cladirilor, care includ in special distribuirea energiei electrice si informationale, control si conexiune, sisteme de securitate pentru oameni si proprietati, solutii pentru procese si cladiri industriale.

Confirmare pana la data: 14 November 2010

Participare: Taxa de participare