Lansare MensualART 25 Gallery

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: MensualART 25 Gallery

Pe 25 octombrie ora 11,30 un nou spatiu destinat artei te asteapta.
MensualART 25 Gallery este un proiect ce-si propune sa initieze si sa impuna conceptul de „habitat art“ in mentalitatea privitorului/consumatorului de arta obisnuit.

Galeria este amenajata intr-un spatiu privat situat la parterul unui imobil din str.Grigore Alexandrescu nr.41(zona Pta.Victoriei).

Galeria reuneste intr-un spatiu confortabil obiecte de arta pe care te vei bucura sa le admiri intr-un spatiu neconventional , primitor. : pictura , sculptura , arta decorativa.

25 reprezinta data de referinta pentru evenimentele ce vor avea loc la MensualART 25 Gallery.


Date contact :
Tel.0722.375.771
0743.041.823
Tel/Fax 021.252.4146
Email; mensualArt25@gmail.com
www.galeria25.ro
Program : Mi.-Vi 14-19
S – 11-14
Ultima duminica din luna deschis 11-14
Restul zilelor sau alte ore cu programare

Despre HDH BRAND MANAGEMENT


Despre Grupul Legrand

Bticino, marca a Grupului Legrand din 1989, este prima companie italieneasca producatoare de componente electrice de joasa tensiune care a imbinat designul modern cu elementele tehnologice. Prezent in mai bine de 60 de tari Bticino garanteaza experienta italieneasca in termeni de calitate, tehnologie si cultura a designului. Misiunea sa internationala : Inovatie, functionalitate, integrare si estetica.

Legrand este specialistul mondial in in produse si sisteme pentru instalatii electrice si retele informatice pentru cladiri rezidentiale, comerciale si industriale iar in Romania, este unul din jucatorii principali pe piata materialelor electrice de calitate.
Cataloagele de produse Legrand includ peste 130.000 de produse, impartite in 80 de grupe si familii. Legrand ofera solutii complete pentru automatizarea caselor si cladirilor, care includ in special distribuirea energiei electrice si informationale, control si conexiune, sisteme de securitate pentru oameni si proprietati, solutii pentru procese si cladiri industriale.

Participare: Intrare libera