Lansare asigurari medicale online Internationale si Romania

BUCURESTI - 15 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Turism

Asigurarea medicala de calatorie este o solutie perfecta pentru a scapa de neplacerea nor cheltuieli neprevazute survenite pe parcursul calatoriei in strainatate. Solutia asigurarilor de calatorie online te ajuta in primul rand sa ai acces la ea din fata calculatorului

S&S TRAVEL, touroperator in primul rand pe destinatia Bulgaria, dar si pe alte destinatii europene si Romania, are deosebita placere sa anunte lansarea modulului online de asigurari medicale de calatorie in strainatate.
Asigurarile cuprind: asigurari minime, asigurari storno, asigurari care sa includa si eventualele defectiuni ale autovehiculului. De asemenea odata cu lansarea modulelor online am lansat si un nou produs, si anume asigurarea pentru persoanele care practica sporturi extreme in strainatate si in Romania, o solutie extrem de eficienta pentru cei carora le place adrenalina insa totusi doresc sa fie asigurati in cazul in care se intampla un eveniment neplacut.
Modulul este disponibil pe ambele noastre site-uri: www.bulgaria.com.ro si www.e-vacanta.com

Practic persoana care doreste sa faca asigurarea nu trebuie decat sa completeze formularul online cu datele ***exacte*** cerute de noi. Dupa un telefon de confirmare asiguratul va primi factura fiscala in format electronic, iar dupa plata va primi polita de asigurare in format electronic.

Totul a devenit intr-adevar extrem de simplu prin acest serviciu online.

Intotdeauna stam la dispozitia clientilor nostri cu orice detalii suplimentare cu privire la asigurari si nu numai. Toti termenii contractuali pot fi vizualizati inainte de a completa formularul.

Despre HEAD OFFICE GRUP srl

S&S TRAVEL este o agentie touroperatoare ce isi desfasoara activitatea online. Lucram direct cu turistii sau prin intermediul agentiilor colaboratoare
Cenusa Silviu Carol - irector general : 0744.202.784, tel. 0314.011.083, 0314.056.121
office@bulgaria.com.ro