Crystal Dental Clinic a inaugurat cel de-al nouălea cabinet stomatologic

BUCURESTI - 17 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica dentară Crystal Dental Clinic a inaugurat cel de-al nouălea cabinet, destinat serviciilor de chirurgie orală.

Crystal Dental Clinic a inaugurat cel de-al nouălea cabinet stomatologic

Cabinetul se adresează pacienţilor care necesită intervenţii complexe şi pune la dispoziţia lor aparatură ce se ridică la cele mai înalte standarde internaţionale, având rolul de a contribui semnificativ la atingerea perfecţiunii în tratamentele realizate; Unit Stern Weber, tehnologia PRFG-Endoret, Laser LiteMedics, aparat Inhalosedare Matrx digital MDM, Lampă bactericidă de sterilizare a aerului şi a suprafeţelor din încăpere, Lampă foto  D-Light Duo led GC, fiind doar câteva dintre aparatele din dotare, formând astfel un ansamblu perfect de maximă calitate.

De asemenea, cabinetul este dotat cu cea mai nouă gamă de  instrumentar şi materiale minim invazive, oferindu-i pacientului siguranţă şi confort; toate acestea fiind completate de o atmosferă relaxată, prietenoasă şi profesională.

Alături de tratamentele pentru estetică dentară şi de cele pentru copii, solicitările pentru serviciile de chirurgie orală venite atât de la pacienţi din ţară, cât şi din străinătate, au devenit din ce în ce mai prezente în ultima vreme, numărul mare de cereri determinându-ne să deschidem un nou cabinet. Ne bucurăm că astfel putem veni în sprijinul cât mai multor pacienţi, oferindu-le tratamente moderne, personalizate în funcţie de fiecare nevoie în parte.” (Dr. Sorina Blaj, fondator Crystal Dental Clinic)

Înfiinţată în anul 2003, clinica are un număr de 30 de specialişti şi se adresează copiilor şi adulţilor în egală măsură, oferind gama completă de servicii stomatologice , dar şi servicii de dermato-estetică. Întreaga echipă de medici are o experienţă vastă şi o pregătire profesională solidă, cu diverse specializări în America de Nord şi Europa Occidentală.

Contact:

http://www.crystaldentalclinic.ro/

T: 0723.503.525, 0728.838.968, 021.320.99.50

E: receptie.crystaldentalclinic@gmail.com