Distanța dintre pași- un spectacol cu mister, emoție și umor- Marți, 17 Mai, la Sala Dalles

BUCURESTI - 13 mai 2022

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Compania de Teatru Ingenuo anunță o nouă reprezentație a spectacolului “Distanța dintre pași”, care va avea loc Marți, 17 Mai, ora 19.30 la Sala Dalles, București.

Spectacol Distanta dintre pasi

Spectacol Distanta dintre pasi

Spectacolul prezintă povestea a trei destine extraordinare ce se întâlnesc într-un spațiu cu totul aparte, îmbinând în mod armonios mesajele profunde cu momentele de comedie , atât de savurate de public. Textul și regia spectacolului sunt semnate de Geo Vișan, care de altfel face parte și din distribuție, alături de actrițele Ada Dobrea și Dana Porlogea. Piesa dorește să fie un semnal de alarmă în fața riscului de aplatizare a vieții, împotriva capcanei pe care de multe ori cotidianul ne-o întinde: încetăm să ne mai trăim viața în clipa în care viața ne trăiește pe noi.

„Este un text născut dintr-o căutare a mea ce se întinde peste timp; e, dacă vreți, o încercare de a răspunde unei întrebări foarte importante aflate probabil în sufletul fiecăruia dintre noi- se sfârșesc oare lucrurile, într-adevăr, acolo unde credem noi? Chiar dacă tema este serioasă, piesa îmbracă adesea pe parcursul ei și haina comediei. Dacă ar fi să o reduc la o singură frază, aceasta ar fi următoarea: „Distanța dintre pași” reprezintă adevărul teribil ascuns de multe ori în spatele unui zâmbet.” (Geo Vișan)

Biletele pot fi achiziționate exclusiv în avans, toate detaliile găsindu-se pe site-ul www.ingenuo.ro.

Înfiinţată în anul 2012, Compania de Teatru Ingenuo (www.ingenuo.ro) se adresează atât copiilor, prin spectacole interactive, educative, cu muzică live, cât şi publicului adult. De asemenea, în cadrul acesteia se organizează cursuri de actorie pentru toate categoriile de vârstă.