Ce trebuie să știi despre cănile filtrante?

Craiova - 26 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Foarte multe persoane aleg să folosească cănile filtrante pentru a avea parte de o apă santoasă și gustoasă, pe care să o poată consuma în orice moment. Foarte multe studii realizate de-a lungul timpului au demonstrat faptul că, apa îmbuteliată în recipiente de plastic poate fi dăunătoare.

cană filtrantă

cană filtrantă

 O nouă apă, un nou stil de viață 

Health2o

Apa de la robinet poate fi consumată cu încredere dacă este filtrată. Aici intrevine cana filtrantă care te poate ajuta să ai parte de o apă sănătoasă și gustoasă. În plus, vei economisi sume considerabile de bani.

Ce trebuie să știi despre cănile filtrante?

Numărul mare de căni filtrante care sunt disponibile îți vor garanta că vei alege un produs care să te mulțumească pe deplin.

Sistemul de filtrare este important

Cele mai bune căni pentru filtrarea apei oferă un sistem de filtrare cu o eficiență incredibilă. O cană filtrantă are în componența sa trei părți, și anume: recipientul pentru apă, capacul și capsula de filtrare. Capsula de filtrare este cea mai importantă parte deoarece decide cât de mici sunt particulele filtrate și care este eficiența cănii.

Marea majoritate a cănilor filtrante reușesc să filtreze calcarul, clorul dar și marea majoritate a microorganismelor care se pot găsi în apă. Cel mai popular sistem de filtrare este cel cu cartuș din ceramică deoarece se poate spăla cu cea mai mare ușurință și poate fi refolosit cu încredere.

Frecvența cu care filtrul se va schimba

Cu toate că unele filtre se pot spala, acestea trebuie să fie schimbate destul de des. Producătorii recomandă să schimbi aceste filtre o dată pe luna, dar există căni care permit schimbarea filtrului mai rar. Cele mai performante  căni te vor avertiza când este timpul să schimbi filtrul pentru a avea parte de o apă gustoasă și sănătoasă.

Materialul din care cana este realizată

O cană filtrantă trebuie să fie realizată din materiale foarte dure în așa fel încât să reziste cu brio pe termen lung. O cană pe care să o poți transporta în orice loc mergi în vacanță trebuie să fie realizată dintr-un material calitativ. Aceasta trebuie să reziste la șocuri și să se prezinte cu bine în fața trecerii timpului.

Capacitatea cănii

Un alt aspect pe care îl vei lua în calcul este capacitatea cănii. Cu cât aceasta va avea parte de un volum mai mare cu atât va fi mai bine penmtru tine. Capacitatea cănilor din comerț este cuprinsă între 1 și 2 litri. Dacă ai o familie mai numeroasă atunci trebuie să alegi o cană destul de voluminoasă astfel încât să poți oferi o apă sănătoasă întregii familii.

Alege întotdeauna Health2o

Health2o este compania care îți va asigura cănile filtrante de care ai nevoie. Poți apela cu încredere la această companie și vei avea parte de cana pe care o dorești. Health2O este cana pe care o poți folosi în orice moment și care îți va asigura o apă sănătoasă și gustoasă. Apelează cu încredere la Health2O și vei avea cana de care ai nevoie chiar în bucătăria ta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/health2o1/ce-trebuie-sa-stii-despre-canile-filtrante