De ce să folosești cănile filtrante?

Craiova - 23 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Lichidele sunt esențiale în viața ta indiferent de anotimp. Este recomandat să consumi cel puțin 2 litri de apă pe zi pentru a avea parte de o sănătate mai bună. Nu conteaza însă numai cantitatea de apă pe care o consumi ci și calitatea acesteia.

Cana Filtranta

Cana Filtranta

 O nouă apă, un nou stil de viață 

Health2o

Apa de la robinet este bună pentru consum dar are foarte multe bacterii care îți vor afecta starea de sănătate.

Apa de la robinet nu este atât de rea

Foarte multe persoane trăiesc cu impresia că apa de la robinet nu este una tocmai bună. Este important să știi că apa de la robinet este destinată consumului și că poate fi savurată dacă vei folosi o cană filtrantă pentru a te asigura că toate bacteriile din aceasta au dispărut.

În cazul în care gustul și mirosul apei de la robinet nu sunt pe placul tău o cană filtrantă poate schimba asta în întregime. Calitatea apei de la robinet se poate îmbunătăți considerabil cu ajutorul cănilor filtrante.

Iată din ce este compusă o cană filtrantă

O cană filtrantă este compusă din două vase cu dimensiuni diferite, un cartuș și cu capac care este prevăzut cu orificiu de alimentare pentru apă dar și cu indicator pentru schimbarea cartușului.

Cărbunele activ pe care cana filtrantă îl conține este responsabil cu îmbunătățirea gustului și a mirosului și reduce clorul, mercurul dar și impuritățile organice.

Rășina schimbătoare de ioni este responsabilă cu dedurizarea apei. Aceasta reduce calcarul și substanțele nedorite precum metalele grele.

Cum alegi cea mai potrivita cană filtrantă pentru apă?

Atunci când alegi cana filtrantă trebuie să ai în vedere mai multe aspecte. Doar așa vei avea siguranța că ai făcut cea mai bună alegere. În cele de mai jos vei găsi aspectele pe care să le iei în calcul atunci când alegi o cană filtrantă.

Capacitatea cănii

Capacitatea cănii variază între 1 litru și  3 litri. Acest aspect se ia în calcul în funcție de numărul de membri ai familiei. Poți alege o cană cu o capacitate mică sau cu o capacitate mare astfel încât să satisfaci nevoile tuturor persoanelor.

Timpul de filtrare a apei nu ar trebui să depindă de capacitatea cănii. O cană calitativă își va începe procesul de filtrare încă din prima secundă în care vei începe să torni apa în cartușul pentru filtrare. Dacă vei filtra o cantitate mai mare de apă atunci și timpul de așteptare va fi unul destul de mare.

Materialul din care este realizată

Toate cănile sunt realizate din material plastic însă ca să poți evita transferul de substanțe nocive în apă de băut este recomandat să te orientezi către o cană care este realizata din plastic fără BPA.

Alege de fiecare dată Health2o

Alege Health2o și vei avea parte de o cană filtrantă de care să te bucuri în orice moment. Aici vei găsi o gamă variată de căni filtrante din care să poți face cea mai bună alegere pentru tine și pentru nevoile tale. Health2o este alegerea persoanelor care știu ce vor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/health2o1/de-ce-sa-folosesti-canile-filtrante