LeasePlan Romania, furnizor al OMV Petrom pentru servicii de leasing operational si management de flote

BUCURESTI - 11 martie 2010

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

In luna decembrie a anului trecut, OMV Petrom a semnat cu LeasePlan Romania un contract pentru furnizarea serviciilor de management de flote si leasing operational pentru un segment al flotei auto a OMV Petrom.

Astfel, LeasePlan Romania ofera solutii atat pentru flota auto existenta a OMV Petrom, pentru care s-a aplicat sistemul “sale & leaseback”, cat si pentru autovehicule noi in sistem de leasing operational cu servicii de management de flote incluse.

Pe langa serviciile uzuale ca intretinerea si asigurarea autovehiculelor, furnizarea anvelopelor si a autovehiculelor de inlocuire, LeasePlan ofera OMV Petrom si un sistem online de raportare - FleetReporting - care permite prezentarea diferitelor statistici la nivel de autovehicul si flota.

Despre Heat Advertising

Compania LeasePlan Romania a devenit operaţionala în septembrie 2007, la finele anului trecut ajungand sa administreze o flota de peste 2500 de autovehicule, cu un portofoliu de 125 de clienti. Obiectivul LeasePlan Romania pentru 2010 este atingerea unui volum de 5000 de autovehicule in administrare.

LeasePlan este lider european in domeniul leasingului operational si al managementului de flote auto si pe locul al doilea in lume, avand in administrare un parc de peste 1,3 milioane autovehicule. Actionariatul LeasePlan este constituit din Grupul Volkswagen (50%) si Fleet Investments B.V. (50 %), o companie de investitii detinuta de omul de afaceri german Friedrich von Metzler.

Pentru detalii:

Laura Găgeanu
PR Assistant

Heat Advertising
Str. Vulturilor 18 - 18A, etaj 4, Bucureşti 030851, România
Tel: (004) 021 326 01 68; 326 01 69
Fax: (004) 021 326 01 67

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/heat-advertising/leaseplan-romania-furnizor-al-omv-petrom-pentru-servicii-de-leasing-operational-si-management-de-flote