Băneasa Shopping City: Cele mai căutate cadouri corporate pentru Paște sunt cardurile cadou

BUCURESTI - 28 martie 2019

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cele mai căutate cadouri corporate pentru Paște din centrul comercial Băneasa Shopping City sunt cardurile cadou. Acestea sunt achiziționate de către companii și oferite personalului din middle și top management.

Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City

Băneasa Gift Card este un card cu o valoare preplătită, acceptat de orice POS bancar, care poate fi folosit pentru achiziția de produse în toate magazinele din centrul comercial, dar și în unele magazine prezente în zona comercială Băneasa, cum ar fi eMag și Mobexpert. Acesta poate fi încărcat cu orice sumă multiplu de 10 RON, cuprinsă între 100 și 2200 de RON.

„În perioadele asociate sărbătorilor, am observat o creștere semnificativă a interesului din partea companiilor pentru Băneasa Gift Card. În general, acestea aleg să își răsplătească angajații cu carduri cadou, ce sunt încărcate cu sume cuprinse între 500 și 1200 lei. Bineînțeles, cardurile cadou sunt un adevărat succes și pentru clienții care sunt în căutarea cadoului de Paște pentru cei dragi. Inițiativa noastră – Exact ce își dorește, chiar dacă nu știi ce – se potrivește foarte bine cu ocazia și destinatarii cadourilor”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director Băneasa Shopping City.

Gift Cardul poate fi achiziționat atât din centrul comercial, de la birourile de informatii, din aplicația CITY iLOVE, cât și online pe www.baneasa.ro/giftcard. Acesta poate fi expediat sau ridicat din centrul comercial în cazul persoanelor fizice sau ridicat din centrul comercial în cazul persoanelor juridice.

Mixul unic al celor peste 300 de magazine, dintre care majoritatea branduri internaționale, iar 50 se găsesc în exclusivitate la nivel național, reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte strategice care diferențiază Băneasa Shooping City de celelalte centre comerciale din București și din țară, oferind experiențe complete și memorabile, la cele mai înalte standarde.

 

Despre Băneasa Shopping City:

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluționară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producții proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.