Helco lanseaza primul cuptor de patiserie termoventilat din Romania.

Craiova - 9 februarie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Ca urmare a succesului inregistrat in distributia cuptoarelor de panificatie si patiserie, Helco a decis sa vina in sprijinul clientilor sai de pe piata romaneasca si internationala, printr-un proiect ce are in vedere productia proprie de cuptoare.

Activand pe o piata aflata in continua miscare si transformare, Helco si-a impus drept obiectiv principal satisfacerea cat mai multor cerinte ale clientilor sai. In consecinta, inca de la debutul acestui an, Helco a inceput producerea cuptoarelor de panificatie si patiserie termoventilate. Calitatea si designul deosebit, fac din aceste cuptoare noua tendinta pe piata echipamentelor de panificatie.

Cuptoarele produse de Helco se disting prin structura lor modulara, care permite asamblarea si pozitionarea lor in cele mai diverse spatii. Suportul de baza, care poate fi adaptat in inaltime si usor demontabil din exterior, face posibila asezarea convenabila a cuptoarelor pe orice tip de suprafata.

Proiectate astfel incat tava sa poata fi introdusa chiar si din cel mai ingust unghi, cuptoarele au o usa usor de manevrat, care asigura o coacere uniforma a produselor. Suporturile de coacere pot fi usor demontate si curatate.

Achizitionarea acestor cuptoare se face direct de la producator in conditii extrem de avantajoase.
Odata cu acest proiect, compania Helco anunta si dezvoltarea unui pachet de servicii, ce cuprinde: consultanta specializata, service, post garantie, precum si posibilitatea achizitionarii produselor in sistem leasing, prin intermediul Helco Leasing, companie special creata pentru a veni in sprijinul clientilor sai .

Despre Helco

HELCO face parte dintr-un grup de firme cu preocupari in domenii diferite de activitate, dintre care amintim: consultanta, service, productie utilaje de panificatie, depozit de materiale, import utilaje panificatie si tehnica de calcul, comercializare produse si echipamente electronice, electrocasnice si IT.
Societatea HELCO este in masura sa ofere utilaje complete si linii de fabricatie cu livrarea ''la cheie'' pentru sectoarele de panificatie, patiserie, pizzerie si cofeterie.
Mai multe informatii gasiti la adresa
www.helco.ro
Bogdan Hurezeanu
contact@helco.ro