Helco lanseaza programul Rabla pentru brutarii

Craiova - 1 septembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Incepand cu data de 1 septembrie grupul Helco va desfasura o campanie ce are drept scop stimularea intreprinzatorilor din industria alimentara in vederea inlocuirii echipamentelor vechi cu unele noi.

Helco lanseaza programul Rabla pentru brutarii

Un studiu recent efectuat de Helco in colaborare cu un renumit institut de cercetare a relevat faptul ca peste 70% din brutariile din tara folosesc echipamente al caror grad de uzura depaseste limitele normale.

Drept urmare, Helco propune un program - « Rabla » - prin care posesorii de echipamente invechite sa le poate schimba cu unele noi. Se au in vedere in special cuptoarele, de buna functionare a acestora depinzand in mare masura calitatea produselor finale obtinute. In functie de categoria din care acestea fac parte, se va acorda o reducere de pana la 3000 euro la achizitionarea noilor produse.

Echipamentele noi au drept avantaje sporirea eficientei economice, cresterea calitatii produselor precum si scaderea costurilor de productie. De asemenea, sunt mult mai usor de manevrat decat cele vechi, beneficiaza de garantie, iar costurile de intretinere sunt, la randul lor, mult mai mici.

Cuptoarele noi indeplinesc normele de protectie a mediului impuse de Uniunea Europeana, avand un consum redus de energie si, spre deosebire de cele second-hand, prezinta avantajul ca pentru cel putin 5 ani nu vor necesita interventii majore de reparatie, acestea putand fi extrem de costisitoare sau incetini semnificativ productia.

Mai multe detalii despre aceasta campanie puteti afla accesand site-ul www.helco.ro sau luand legatura cu reprezentantii nostrii la numarul de telefon 0251/410400 sau 0728-283410.

Despre Helco

HELCO face parte dintr-un grup de firme cu preocupari in domenii diferite de activitate, dintre care amintim: consultanta, service, productie utilaje de panificatie, depozit de materiale, import utilaje panificatie si tehnica de calcul.
Societatea HELCO este in masura sa ofere utilaje complete si linii de fabricatie cu livrarea la cheie pentru sectoarele de panificatie, patiserie, pizzerie si cofeterie.
Mai multe informatii gasiti la adresa
www.helco.ro
Bogdan Hurezeanu
0723616464
contact@helco.ro