S-a lansat site-ul www.helixsys.ro, sisteme electrice de incalzire in pardoseala si degivrare!

BUCURESTI - 27 iulie 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle, Tehnologie, Energie

Live site

Noul site www.helixsys.ro poate fi acum accesat de toti cei care doresc o solutie completa de incalzire in pardoseala la interior sau degivrare la exterior.

Variatia temperaturii pe verticala pentru sistemul de incalzire in pardoseala

Variatia temperaturii pe verticala pentru sistemul de incalzire in pardoseala

Sistemele electrice de incalzire in pardoseala isi gasesc din ce in ce mai multi utilizatori datorita avantajelor clare fata de solutiile traditionale de incalzire. Costurile reduse de investitie dar si de utilizare, in cazul unei dimensionari si instalari corecte, fac din aceste sisteme de incalzire o solutie optima atat pentru prezent cat si pentru viitor.

Solutiile Helix Tech sunt dezvoltate de specialisti in domeniu fiind instalate si utilizate cu succes de catre un numar mare de clienti din Romania. Helix Tech ofera o garantie de pana la 20 ani pentru sistemele de incalzire in pardoseala!

Indiferent de locatia proiectului sau de tipul constructiei (casa, apartament etc.) Helix Tech propune solutii complete de incalzire electrica si degivrare

Sistemele electrice de incalzire in pardoseala sunt sigure, economice si ecologice. Acestea pot fi alimentate cu energie electrica produsa din diverse surse ecologice precum panourile solare si nu polueaza mediul inconjurator. Mai mult, sistemele de incalzire in pardoseala sunt sisteme de incalzire sanatoase care respecta nevoia de caldura a corpului uman (de jos in sus), nu creaza curenti de aer in camere si nu antreneaza in ambient particulele de praf.

Puteti alege produse Helix Tech atat din gama DIY destinata utilizatorilor finali (precum covorasele de incalzire in pardoseala) cat si din gama PRO pentru specialisti (cabluri incalzitoare si accesorii de instalare).

Sistemele de incalzire in pardoseala pot fi instalate sub orice tip de pardoseala. Sunt recomandate in mod special pardoselile acoperite cu gresie, piatra naturala, marmura, mozaic, travertin etc.

Despre Helix Tech Systems SRL

Helix Tech Systems furnizor national de sisteme electrice incalzire in pardoseala si degivrare. Gama completa de echipamente pentru o multitudine de aplicatii de incalzire electrica pentru interior si exterior.