Degustare de vinuri si uleiuri siciliene in perioada Targului de Turism de la Romexpo

BUCURESTI - 24 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Camera de Comert a regiunii Trapani-Sicilia va fi prezenta in perioada 25-28 martie la cea de a 23 a editie a Targului de Turism al Romaniei ce se desfasoara in cadrul Romexpo ,la pavilionul central, standul expozitional B17.

Camera de Comert a regiunii Trapani reprezinta interesele generale ale firmelor care fac parte din ea. Are scopul de a coordona si de a ajuta la promovarea teritoriului si a productiilor locale, prin intermediul participarilor la targuri nationale si internationale, furnizand informatii.

La standul expozitional vor fi prezenti o serie reprezentanti: furnizori de servicii turistice, tour operatori, producatori de ulei de masline si vinuri specifice regiunii Trapani.

Cu aceasta ocazia in data de 25 martie incepand cu orele 19.00 va avea loc si o degustare de vinuri si uleiuri siciliene in cadrul Salonului de vinuri Arte & Vino situat in incinta complexului Carol Park Residence.

Salonul Arte & Vino reuneste crama, vinoteca si sala de prezentare si degustare, potrivit unui nou concept profesional, pentru a putea armoniza interesele producatorilor, prezentatorilor si consumatorilor.

In cadrul evenimentului se vor degusta o serie de vinuri rosii si albe din regiunea Trapani. Vinurile vor fi prezentate de gazda salonului de vinuri, Dl. Marian Timofti sommelier cu o vasta experienta internationala cat si de producatorul din Italia.
Tot in cadrul degustarii se vor prezenta si cateva uleiuri de masline extra virgine specifice regiunii Trapani.

Evenimentul de degustare este organizat de Hello Events si Camera de Comert a regiunii Trapani si e sustinut de partenerii media: Zile si Nopti , Vinul.ro , Sette Giorni ,Gastromedia, Ziare.ro, Anat Media , Tour.ist ,Romanian Wine Art .

Despre Hello Events

Hello Events este o agentie de evenimente foarte diversificate: targuri , emisiuni culinare TV, lansari , spectacole.

Servicii oferite : strategii, analiza si planificare, creatie&concept, organizare evenimente, relatii publice si comunicare cu mass media, monitorizare si evaluare.

Pentru detalii suplimentare puteti accesa siteul www.helloevents.ro sau office@helloevents.ro (0723 386757; 0722 419552)
office@helloevents.ro