” Târg de Sf. Maria”! Buzău - 05-08 Septembrie 2013

Buzau - 4 septembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Hello Events și Aurora Shopping Mall, vă așteaptă în perioada 05-08 Septembrie în incinta cât și în exteriorul Aurora Shopping Mall la ” Târg de Sf. Maria”! , cu multe produse ce pot fi un cadou minunat pentru sărbătoriți.

” Târg de Sf. Maria”! Buzău - 05-08 Septembrie 2013

    Hello Events și Aurora Shopping Mall, vă așteaptă în perioada 05-08 Septembrie  în incinta cât și în exteriorul Aurora Shopping Mall la ” Târg de Sf. Maria”! , cu multe produse ce pot fi un cadou minunat pentru sărbătoriți.  

          Aici veți găsi prăjituri și delicatese de casă făcute cu ingrediente naturale păstrând rețetele bunicilor, dulciuri din pastă de fructe și ciocolată de casă, turtă dulce, cozonaci ungurești rumeniți cu scorțișoară, nucă și cocos, miere, propolis, polen, lăptișor de matcă, fructe confiate în miere de salcâm, și câte și mai câte.

         Nu le uităm nici pe doamne, ele vor găsi o varietate mare de bijuterii hand made, cu pietre semiprețioase, coliere din dantelă, brățări cu cristale tip swarovski, măști venețiene, umbreluțe din dantelă și surprizele nu se opresc aici.

        Hai și tu la « Târg de Sf. Maria » și dacă ne dovedești că ești sărbătorit, beneficiezi de o reducere sau un mic cadou din partea expozanților prezenți.

Te așteptăm să întâmpini toamna la Aurora Shopping Mall în perioada 05-08 Septembrie, pentru că aici găsești marea distracție la început de toamnă !!

Despre Hello Events

Hello Events, este o companie tanara, cu experienta de peste 5 ani in organizarea de targuri si expozitii, organizarea de conferinte, seminarii, conferinte de presa,marketing si PR,organizarea intalnirilor B2B.
Imagineaza-ti, viseaza si Hello events face posibil !

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hello-events/targ-de-sf-maria-buzau-05-08-septembrie-20131