www.hello-printing.ro - un nou site din industria tipografica lansat de Hello Printing

BUCURESTI - 12 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Compania Hello Printing lanseaza www.hello-printing.ro - un nou site ce ofera solutii si servicii in domeniu industriei tipografice.

Super preturi la obiectele promotionale

Super preturi la obiectele promotionale

“Am creat noul site dedicat productiei publicitare, ce contine detalii si diferite specificatii tehnice, recomandari pentru realizarea unei pomovari eficiente prin materialele si produsele cu impact vizual puternic: www.hello-printing.ro. Dorim sa venim in ajutorul celor interesati de promovarea afacerii cu ajutorul materialelor publicitare si detinem un portofoliu de produse variate de print digital si print UV, cat si alte servicii aferente.” mentioneaza Monica Mihalache - Business Developer Hello Printing SRL.  

Indifierent daca esti o companie care doreste producerea unor materiale de promovare pentru consolidarea propriei imagini sau o agentie de creatie / PR cu un portofoliu de clienti, Hello Printing iti ofera cele mai bune preturi si termene de livrare rapide.

Tiparul digital ramane cel mai eficient tool de promovare a unui produs sau serviciu, in contextul digitalizarii in crestere in domeniul marketingului. Noul site contine produse prezentate in detaliu, cu imagini si specificatii tehnice detaliate, cat si recomandari de la specialistii Hello Printing, intr-un design minimalist si usor de folosit.

Pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniile marketing, publicitate, comunicare sau vanzari, site-ul hello-printing.ro ofera produse si servicii complete de print digital si diverse imprimari personalizate si incurajeaza includerea materialelor promotionale in strategiile de marketing si comunicare.

“Va invit pe hello-printing.ro sa descoperiti toata gama de produse si servicii ale agentiei noastre si sa profitati de ofertele speciale”, a mai adaugat Monica Mihalache,  Business Developer Hello Printing.

Alege Hello Printing daca esti in cautarea unui furnizor serios de tiparituri precum carti de vizita, mape de prezentare, calendare personalizate, agende 2019 sau flyere, brosuri si cataloage, cat si materiale promotionale la cele mai mici preturi.

Despre Hello Printing

Hello Printing este o agentie de productie publicitara care ofera servicii complete de tipar digital si imprimari personalizate pe orice tip de material.

Echipa Hello Printing este formata din specialisti in tipar digital si productie publicitara, iar echipamentele cu care lucreaza sunt noi si detin tehnologii performante, de ultima generatie, pentru a printa imediat orice fisier digital la o calitate superioara de imprimare la cele mai avantajoase preturi. Sunt devotati in totalitate pentru a gasi solutiile potrivite pentru clienti, oferind o experienta placuta de colaborare, bazata pe incredere si respect.